woensdag 7 juni 2017

Glazen iglo noorwegen

Glazen iglo noorwegen

Waarom moet ik hier heen? Midden in de sneeuw van Finland. Dat is pas slapen met een fraai uitzicht. Zodat je het Noorderlicht niet mist. Sterker nog, je ziet het vanuit bed.


Zet op mijn Bucket List. De bewoner van dit huisje bouwde op zijn hut een glazen koepel zodat hij in slaap kan vallen met uitzicht op de sterrenhemel en wakker wordt met de. En de Hjertefølger- familie is bijzonder zeker van zijn naam. Kom dan bijzonder overnachten in een iglo.


Wanneer we het over een iglo hebben, dan zal je meteen de link leggen naar een iglo gebouwd van sneeuw en ijs. Beleef een comfortabel weekendje weg met je partner en. IJshotel Noorwegen : Sorrisniva Igloo Hotel in Alta. Dekens van rendierhuiden.


Saariselka en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Toen we onze reis naar Fins Lapland planden waren twee dingen duidelijk: we wilden sowieso een nacht in een glazen iglo en een ijshotel slapen. Kakslauttanen Arctic Resort, Saariselka: Bekijk beoordelingen, 2. Uit je eigen privé-sauna naar buiten kijken zie je een rendier voorbij komen.


Verblijf in een glazen iglo is zeker aan te raden. De sterrenhemel is fenomenaal. Het eten kan wat eenzijdig zijn, maar dat mag je verwachten. Het is in ieder geval heerlijk. Het personeel is bijzonder behulpzaam.


Glazen iglo noorwegen

En eind November is het heerlijk . Dichtstbijzijnde eetgelegenheid op een half uur rijden. Op zondag zijn er geen supermarkten open. Prachtige omgeving en fantastisch om vanuit de ligstoel door het glazen dak het noorderlicht te kunnen zien. De familie Hjertefølger heeft de vertrouwde omgeving achter zich gelaten om hun droom na te jagen: wonen in een iglo in de poolcirkel.


In de noordelijke puntjes van Noorwegen , Zweden, Finland en Rusland strekt Lapland zich als een deken over de Scandinavische landen en een stukje van land van. Deze koepel is gemaakt van. Je kunt je voorstellen dat het noorderlicht zien vanuit een warm bed in een glazen iglo wel een van de meest spectaculaire plekken is.


Levin Iglut Golden Crown vind. Ga je op noorderlichtjacht in Noorwegen , dan is dit een van de meest spectaculaire hotels die je kunt boeken. Het noorderlicht bekijken vanuit een glazen iglo in de prachtige natuur van Fins Lapland. Staat dat op jouw bucketlist? Je leest er hier alles over!


Wakker worden met het Noorderlicht en de sterren vanuit het glas iglo hotel in Finland. Bijzonder overnachten in Finland. Een vakantie naar Fins Lapland is een uniek ervaring. Maar je maakt hem nog unieker door op bijzondere plaatsen te gaan overnachten. Zo kan je de nacht doorbrengen in een ijskamer van een sneeuw- of ijshotel.


Of je verblijft in een iglo met een glazen dak, zodat je de nachtelijke . Type A: glazen iglo (small), max. U heeft gegarandeerd prachtig uitzicht op de sterrenhemel en met een beetje geluk het noorderlicht. Een douche kan genomen worden in een apart . Lapland Iglo heeft een sauna, meubilair van houtblokken en een stenen open haard.


Door de turf is deze kamer altijd behaagelijk warm. De ijsiglo is het koudst, de temparatuur ligt in je kamer tussen de -en -graden Celsius. Maar je krijgt er een heel warme slaapzak en wollen sokken bij!


Glazen iglo noorwegen

In de glazen iglo kan je vanuit je warme . NOORWEGEN Sneeuwpret in Oslo Oslo, de hoofdstad van Noorwegen , heeft veel meer te bieden dan alleen skischansspringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.