maandag 5 juni 2017

Nauta menger gebruikt

Regelmatig hebben wij de beschikking over gebruikte machines en aandrijfdelen. De machines worden door ons volledig gereviseerd en met. Als verkoper van gebruikte machines voor de voedselindustrie, biedt Barsso u een ruime keuze aan tweedehands mengers , zoals peddelmengers en lintmengers.


Ontdek ook onze gebruikte vacuümtumblers. Meer weten of een offerte voor een van onze mengers ?

De VSM conische menger wordt gebruikt voor toepassingen waarbij het rustig mengen in combinatie met lossing zonder restproduct wordt vereist. Verder is dit type menger geschikt voor tussenopslag van product in combinatie met tijdelijk mengen. Bekken liter inhoutot maximaal 1. Met deeghaak, vlinder en garde.


Conische Schroefmenger PNA van PERMIX - ook Nauta mixer genoemd naar de uitvinder J. Nauta - is een batchmenger die meest gebruikt wordt in toepassingen waar op een zachte manier dient gemengd te worden, met minimale warmteontwikkeling en zonder de integriteit van het product te beïnvloeden. W (Arm) Aandrijving kW (Schroef) machinefabriekheij.

Alle machines Diversen Transportschroeven Zeven Mengers Elevatoren Hamermolens Koelers Finishers Kluitenbrekers Verpakkingsmachines Weegmachines Motoren Aandrijfkasten Blowers Bunkers tanks Sluizen Filterkasten Vloeistof mixers . Jan Heij Machinefabriek uit Wekerom (Gelderland) is gespecialiseerd in verkoop van tweedehands machines en gebruikte onderdelen. Een nauta menger is een lastig object om te reinigen, door de vorm en de schroef zijn bepaalde plekken moeilijk bereikbaar om schoon te maken. De mengmachines worden ook wel Nauta mixer, poedermenger of conische menger genoemd. Industriële mengers met een capaciteit vanaf liter tot 75. Het onderscheid tussen prestaties van mengers wordt bepaald door:.


Wij houden ons bezig met de in- en verkoop van gebruikte tanks en machines voor voedingsmiddelen- en chemische industrie zoals: RVS tanks. Mocht u tanks of machines hebben staan die u niet meer gebruikt , wij nemen ze graag over voor een goede prijs. Nautamenger (staal) Hosokawa Micron 2RV type:. Kloof tussen Vrieco-Nauta en Cyclomix door Hosokawa Micron gedicht Op de Powtech introduceerde Hosokawa Micron uit Doetinchem als primeur twee nieuwe batchmengers. Zij vullen samen de kloof op tussen de klassieke Vrieco- Nauta mengers en de superintensieve Cyclomix.


Op die manier is het bedrijf in staat om . Machinefabriek Geurtsen kan conische mengers en drogers in diverse uitvoeringen en afmetingen voor u ontwerpen en bouwen. Ook totaal revisie is mogelijk. Over het algemeen worden conische mengers gebruikt bij de productie van chemicaliën, voedingsmiddelen, kunststoffen en farmaceutische stoffen.

SKF introduceert nieuwe app voor lagermontage. NIEUWEGEIN - SKF kondigt de introductie aan van een nieuwe app voor zijn beproefde SKF Drive-up Method voor lagermontage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.