dinsdag 20 juni 2017

Professionele koelkast tweedehands

De gratis zoekertjessite voor tweedehands. Frigo met bedrukking Bacardi, perfect voor verzamelaars, of horeca, of gewoon als extra koelkast bij u thuis. In goede staat, heeft een jaar o…. Professionele dagfrigo werd gebruikt in een horeca zaak.


Marktplaats tweedehands elektronica, witgoed en keukenapparatuur te koop aangeboden en gevraagd. Bekijk het ruime aanbod van nieuw en tweedehands elektronica!

Vind horeca koelkasten gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Met deze mini koelkast heb je altijd een koud drankje bij de hand. Kies voor deze of een van onze unieke modellen. De totale koeruimte is 49… € 2400.


Glasdeur koelkast zwart met ventilator voor een goede lucht verplaatsing, . WIJ PASSEN ONZE PRIJS AAN! Kijk in onze webshop voor nieuwe en gebruikte horeca meubilair.

Op zoek naar horeca koeling? Op onze site vindt u een groot assortiment nieuwe en gebruikte horeca koelapparatuur. Horeca koelkasten koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol.


Vind of bied uw tweedehands Koelkasten en ijskasten aan op Speurders. Ben je op zoek naar een glasdeur koelkast ? Bij Horeca Megastore vindt u niet alleen de voordeligste, maar ook de meest vooraanstaande merken van horeca koelkasten. Bij het maken van een keuze voor een professionele koelkast voor uw horecagelegenhei Café, Restaurant of hotel dient u rekening te houden met een hoop aspecten. Wij helpen u graag met het . Te koop horeca koelkast E koop aangeboden ivm stoppen bedrijfsactiviteiten horecakoellkast.


Tevens te koop Sharp winkelkassa. Kirsch Medicijnkoelkast. Afwerking: sommige gekoelde kasten of gekoelde muurkasten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren of in roestvrij . Koeling: statisch of geventileerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.