maandag 17 juli 2017

Broodje hamburger ah

Ontkorst de sneetjes brood en verkruimel ze (in de keukenmachine). Breng op smaak met peper en zout. Vorm van het gehaktmengsel, gelijk aan het aantal . Een lekker amerikaans recept. Het bijgerecht bevat de volgende ingrediënten: vlees, augurkenblokjes, zilverui (klein gesneden), ketchup, bieslook ((g), fijngesneden), hamburgers , zonnebloemolie, cheddar ((kaas), geraspt), bakbacon, harde broodjes en vleestomaat (in plakken).


Hamburgers eten ze overal. Probeer eens het recept met hummus en gegrilde groenten. Halveer ondertussen de broodjes en bestrijk de onderste helften met de hummus.


Verdeel de rest van de rucola over de broodjes en beleg met een paar plakjes courgette en tomaat. Beleg met nog wat courgette en tomaat. Dek af met de bovenkant van het broodje. Rooster de hamburgerbroodjes met de gesneden kant op de pan in enkele minuten lichtbruin. Kneed de burgers van het rundergehakt met het water, wat peper en het zout.


Broodje hamburger ah

Bestrijk de burgers met de helft van de olie en gril ze aan elke kant min. Snijd de sjalotten fijn. Meng het gehakt met de worcestershiresauce, de sjalotten, peper en eventueel zout en verdeel in porties. Doe portie vlees in de hamburgerpers en druk aan. Leg de burger op een vel bakpapier.


Haal blaadjes van de sla los, . Een hamburger met een zelfgebakken broodje , lekkerder wordt het niet. Afdekken met tweede helft broodje. Meg de avocado, het limoensap, de rest van de olie, de tomaat en bosui in een kom. Besmeer de onderste helft met de mayonaise. Leg er een hamburger en een beetje salade op.


Broodje hamburger ah

AH to go start met broodjes hamburger. Ik bestel dan vrijwel altijd de Quarter Pounder. Thuis maakte ik nu een super uitgebreide hamburger met het broodje van Schär. Albert Heijn , Aldi, Lidl hebben glutenvrije verse . De formule start hier voor het eerst met het bakken van . AH had als tip broodje hamburger te maken.


AH Mini hamburger broodjes. Daar hoort natuurlijk een klein broodje bij. Ga tijdens de feestdagen rond met een schaal mini hamburgers en het feest is compleet!


Broodje hamburger ah

Met de dingen die ik nog had vond ik een heerlijk receptje op ah. Italiaanse hamburgers met mozzarella, tomaat en basilicum. Ik maakte de Burger à la.


De burger bouw je op door een ciabattabroodje te vullen met rucola, dan de burger, tomaat, mozzarella en je topt af met de basilicummayonaise.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.