maandag 17 juli 2017

Brustor b25

Brustor b25

Het basismodel van de Bserie heeft met de kapafmeting van hoog 20cm en diep 14cm, een compacte cassette en geeft een prachtige uitstraling aan uw gevel. De B-Elite, de meest populaire van de collectie B-zonweringen, is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. De aluminium zijplaten en volledig sluitende . Brustor Bnu extra voordelig.


Brustor b25

De BElite luifel, de meest populaire van de collectie Bzonweringen, is uitermate geschikt voor grotere uitvallen. Onze luifels zijn gesloten cassette systemen van topkwlteit met een strak design. Maar het origineel blijft toch altijd beter. De strakke compacte vormgeving van dit zonnescherm zit als gegoten aan uw gevel. De cassette zorgt voor een optimale bescherming van uw doek.


En terrassmarkis i kassett är något dyrare i inköp men det betalar sig allt som . Designed to fit everywhere. Dankzij de aluminium gegoten zijplaten heeft de B-Elite een elegante afwerking. Robuust en tegelijkertijd elegant. Het zonnescherm is nog zeer goe en is werkend te zien.


Brustor b25

Deze zonwering beschikt daarom . Dit scherm is vervaardigd uit corrosiebestendig poedergelakt geÃxtrudeerd aluminium en . Gesloten bak in geanodiseerd alumium, doek in donkergrijs, compleet met bevestiging Met. De types Ben Bzijn in onze showroom te bewonderen. De Bkunnen we u tonen met ledverlichting in de armen en de onderlijst, wat een moderne uitstraling geeft.


De Bis te zien met uitrolbare volant . Alle drie modellen zijn uitermate geschikt voor moderne huizen en kunnen desgewenst geïntegreerd worden in de façade. De technische specificaties zijn identiek aan die van de gelijknamige B-modellen in Prestige, Elite en standaard versie. This Pin was discovered by Markant Zonwering Den Bosch.


Brustor b25

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Type klus: Buitenzonwering of zonnescherm plaatsen of vervangen. Soort werkzaamheden: Repareren. Materiaal verzorgd door: De vakman.


Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Zie alle berichten van: Remco. Klik hier om je antwoord te annuleren. Op de onderstaande foto hebben wij een Markies gemonteer type MN-standaard.


DAT IS € 38VOORDEEL VOOR U ! Bij me zus is het scherm met een regenbui helemaal van de muur gekomen met stenen en al(gemonteerd door een specialist)daar zat te veel kracht op te weinig plaatsen. B-prestige is de nieuwste topversie. Standaard is dit scherm uitgerust. Ook leverbaar in 25 3en 3uitval.


Maatwerk in breedte ook mogelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.