vrijdag 28 juli 2017

Foto onderzetters maken

Als versiering voor dat speciale feestje! Leuk voor op tafel een set van onderzetters met je eigen foto. Er kan foto geplaatst worden op de vier onderzetters.


Voor een persoonlijke sfeer op de tafel. Levertijd: ongeveer werkdagen.

Of fotografeer verschillende drankjes van bovenaf. Eenvoudig een leuk cadeautjes maken , voor bijvoorbeeld moederdag, vaderdag, vejaardag, als. Met deze unieke set hardboard onderzetters met foto en tekst voorkomt u vlekken en krassen op tafel.


Een praktisch en origineel cadeau! De BASIC onderzetters zijn van rubber met een kunststof bovenlaag gemaakt, vergelijkbaar met dat van een muismat. De luxere MDF onderzetter heeft een mooie hoogglans afwerking.


De onderzetters worden altijd standaard in viervoud geproduceerd en geleverd. Het laten maken van onderzetters met foto is makkelijk, .

Bent u van plan om onderzetters met foto zelf te maken , dan bent u bij ons op het juiste adres! Op deze pagina kunt u uw eigen onderzetters met foto zelf maken tegen de laagste prijs. Onderzetters met foto zelf maken dat doet u natuurlijk bij de grootste en goedkoopste van Nederlan maak nu uw eigen onderzetters met. Ontwerp gemakkelijk en snel jouw persoonlijke foto onderzetters.


Ronde of vierkante foto. Erg populair zijn deze onderzetters als cadeau aan opa en om, met een foto van ieder kleinkind op een onderzetter gedrukt. Luxe onderzetters ontwerpen – . Super leuk en mooi om te zien!


Deze onderzetters zijn van bewerkt glas en stralen luxe uit op uw eet- of salontafel. Nog een paar dagen en dan heeft een groot deel van Nederland vakantie of in ieder geval een aantal gezellige vrije dagen. Tijd om weer eens aan de slag te gaan met een Do It Yourself dus!


De glazen onderzetters met foto worden per geleverd en je kunt per onderzetter een andere foto kiezen. Klik daarna op browse om jouw digitalefoto te selecteren. Kies een foto door op de knop onder in beeld te klikken.


Een ontzettend leuk en persoonlijk cadeau. U kunt deze gewoon schoonmaken met . Vervolgens heb ik stukjes vilt op maat geknipt en met een lijmpistool er onder geplakt om het zacht te maken voor mijn tafel.

Laat de tegeltjes voor de zekerheid nog uur drogen, zodat je er zeker van bent . Moederdag staat om de hoek. Wil jij jouw moeder echt een verrassen met een mooi geschenk. Je kan dit ideetje maken voor maar een paar euro.


Het enige wat je nodig hebt zijn kleine tegeltjes, fotopapier , een schaar, . Vandaag bestel morgen in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.