maandag 3 juli 2017

Grote buitenspeeltuin utrecht

De leukste speeltuinen in Utrecht ! Tijd om op zoek te gaan naar de állerleukste speeltuinen in de omgeving, waar kinderen hun eindeloze energie lekker kwijt kunnen. We klommen, gleden en draaiden heel wat af, tot we uiteindelijk tot deze top kwamen. Urenlang speelplezier gegarandeerd!


Zoek je een leuke speeltuin , binnenspeeltuin , natuurspeeltuin, speelbos of speelplaats voor kinderen in regio Utrecht ? Meest complete overzicht op Kidsproof.

Pyramide van Austerlitz. Julianapark Jessica komt heel graag met haar dochters Flore en Mirre bij de speeltuin in het Julianapark. Zij onderhoudt de speeltoestellen en overige aangelegenheden. De Bosspeeltuin valt onder een Stichting en is eigendom van de Gemeente Utrecht.


Kom jij lekker spelen in deze heerlijk grote speeltuin in de Geuzenwijk? Er zijn vaak hele leuke dingen te doen. Check de facebookpagina voor de laatste updates! Wil je weten wie je kunt bellen?

Kijk dan even in het onderstaande schema! Speeltuin NoordsePark, Utrecht (stad). En dan wacht je je grote zus op bij de verkeerde glijbaan… Ook de kleinsten . Ontdek de stoere survivalbaan, kom wipwappen of gewoon lekker knuffelen met onze dieren. Voor een heerlijke dag in de buitenlucht ga je naar Buitenwereld!


Voor een speeltuin bij in de buurt van Utrecht , kijk je hier. Met de kinderen naar een indoor speeltuin of buiten op de schommel, in de draaimolen in de buurt van Utrecht. Veel voordeel op online tickets voor Linnaeushof: de grootste speeltuin van Europa.


Een indoor speeltuin of. Ga een dagje lekker spelen bij een speeltuin in Utrecht ! De gemeente controleert de speeltoestellen zodat de speeltoestellen veilig en heel zijn en voldoen aan de regelgeving. Peuters (vanaf tot jaar) kunnen met een( groot )ouder of oppas iedere vrijdagochtend om 10.


De speeltuin heeft een buitenterrein met allerlei speeltoestellen, o. Welkom in het grootste indoor attractiepark van de randstad! Boordevol leuke en spannende attracties voor kinderen tot jaar en hun ouders. In de zomer is er water!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.