dinsdag 25 juli 2017

Krups vacupack plus f380 folie

Krups vacupack - plus f-3wit. Daarnaast heeft deze F3geen vacuümpomp met een zuiger , die een diep, rustig maar zwaar geluid maakt, maar een een soort . De levertijd is werkdag(en). Niettegenstaande klachten over onvoldoende vacuumzuigen momenteel nog geen klachten gehad.


Ieder toestel heeft een periode van aanpassing gebruik tov vroeger gebruikt toestel.

Voor een perfect hermetische verpakking van al uw bereidingen. Een dubbele lasnaad zorgt voor een betere vacuüm en bewaring. U bewaart makkelijk verse en gekookte etenswaren, net als in de professionele keuken. Inclusief regelaar voor verschillende foliediktes , portieschakelaar en geleverd met . Deze vacuümverpakker maakt het heel makkelijk om etenswaren luchtdicht op te bergen en bijvoorbeeld in te vriezen.


Compleet met een rol diepvriesfolie. Houdt je voedsel langer vers met deze diepvriesfolie. Folie voor vacuümtoestel A3.

Vacupack Plus F3, te gebruiken van -20°C tot 60°C. Er zijn nog geen productbeoordelingen). Pakketinhoud (hoeveelheid groter dan 1). Waardering door onze klanten. SOLIS Type 5Vac Slimline Vacumeermachine.


Caso VC 2Vacumeermachine. Domo DO327L Vacumeermachine. Foodsaver FSV0Vacumeermachine -. Met ingebouwde vacuümpomp, dubbele lasnaad. Regelaar voor verschillende foliediktes , portieschakelaar, stand voor kook- en diepvriesfolie.


KRUPS F3Gebruiksaanwijzing max. Nederland Veiligheidsvoorschriften Dit apparaat dient aangesloten te worden op een geaard stopcontact. Stand voor kook- en diepvriesfolie. Snoeropbergmogelijkheid.


Ontdek deze Opbergen, bewaren. Dubbele lasnaad en regelaar voor verschillende foliediktes - Portieschakelaar - Inclusief rol.

Het gebruiksvriendelijke systeem . Online kaufen - in über 2Filialen abholbar. Mail ons voor een offerte en profiteer van onze persoonlijke service en productkennis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.