donderdag 13 juli 2017

Tijdschriftenrek metaal

Vele aanbiedingen bij bol. Het tijdschriften rek is gemaakt van draadstaal van maar liefst mm Ø hierdoor is het een erg stevig rek. De vakken hebben verschillende dieptes. Seasons Outdoor Maya tijdschriftenhouder lichtgrijs -. Helderr Adele Lectuurbak glas . Daarnaast voorkom je dat ze overal verspreid liggen. In ons assortiment vindt je diverse tijdschriftenrekken van populaire merken als Koziol, Blomus en pt,.


Tijdschriftenrek metaal

Er zijn diverse soorten en kleuren zodat er voor elk interieur wel een geschikt . Plaats je tijdschriften in deze opberger. Zet het rek naast de bank of je. House Doctor zwart tijdschriftenrek , tijdschriftenhouder. Vind tijdschriftenrek metaal op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Retro tijdschriftenrek van metaal in matzwart. Dit rek kan worden ingeklapt. Magazine rack metal matt black. Met dopjes aan de poten. Er is plaats voor magazines, kranten of de post.


Tijdschriftenrek metaal

Het rek heeft een stoer design door het metalen frame. Lucie tijdschriftenrek metaal zwart. Een metalen tijdschriftenrek met vier vakken waar tijdschriften met een maximale afmeting van bij 23. Tijdschriftenrek Paper metaal zwart van Be Pure Home kopen bij Woononline. Stoer metalen tijdschriftenrek van Be Pure Home voor aan je muur.


Mooi in combinatie met onze wandplanken of andere wanddecoratie. Kan neergezet of opgehangen worden. Een super leuke wanddecoratie en ook nog eens een handige opbergplaats voor jouw favoriete magazines, boeken of lijstje.


Tijdschriftenrek metaal

Het rek is eenvoudig aan de wand op te hangen want het rek is voorzien van ophanggaten. Terug naar be pure home. Een wit metalen tijdschriftenrek met zes vakken.


Product: Al je favoriete tijdschriften bij elkaar. Naast het praktische van je tijdschriften opbergen is het ook nog een mooie decoratie stuk in je huis. Weg met opgehoopte tijdschriften dankzij het zwart metalen JIM tijdschriftenrek ! Het decoratiedetail: zijn zeer praktische haken en strakke design. Onze tip: bevestig deze nabij een comfortabele zitbank en geniet van een ontspannen moment.


Tijdschriftenrek metaal

Probeer voor een hedendaagsere look het doorschijnend COVINGTON. Grote kans dat er dan iemand in huis is die zich daar aan ergert. Of misschien ben je de rommel zelf zat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.