donderdag 24 augustus 2017

Grijze keukens

Een grijze keuken , modern lichtgrijs of een landelijke keuken met grijs hout. Zoekt u een grijze keuken ? Bij ons iedere iedere kleur grijs mogelijk, dankzij ons keukenmerk Residentic. Ook is het mogelijk uw keuken grijs te verven.


En bezoek vrijblijvend onze showroom voor advies.

Ontdek de mogelijkheden en de voordelen van Silestone voor grijze keukens en moderne Amerikaanse keukens. U wilt natuurlijk dat uw keuken kleuren perfect afgestemd zijn op uw interieur. Bekijk de trendsettende Silestone kleuren. Hebt u een interieur met zachte, natuurlijke tinten zoals grijsbruin, creme en antraciet, dan verwachten we natuurlijk geen rode keuken in uw interieur. Wellicht dat uw interesse dan uitgaat naar houten keukens, witte keukens, grijze keukens of . Wil je je keuken een nieuwe look geven maar twijfel je nog over de kleur?


Veel mensen die een nieuwe keuken willen, denken als eerste na over de kleur.

Daarbij wordt vaak gedacht aan witte keukens en zwarte keukens, maar heeft u wel eens aan grijze keukens gedacht? U raakt nooit uitgekeken op grijze keukens , want deze kleur blijft spannend in uw interieur. Maar het ene grijs is het andere grijs niet: er zijn namelijk wel meer dan tinten grijs.


Mandemakers biedt allerlei kleuren en mogelijkheden op het gebied van grijze keukens. We helpen u graag met het samenstellen van uw unieke, grijze keuken ! Wij plaatsen keukens in talloze verschillende kleuren waaronder de kleur grijs. Grijze antraciet keuken.


De kleur die je de keuken geeft is van invloed op de uitstraling en het eindresultaat. Keukens zijn er in allerlei stijlen én kleuren. De meeste kiezen bijvoorbeeld wit. Maar heb je wel eens gedacht aan een grijze kleur? Een populaire trend is de grijze keuken.


Een kleur waar je niet snel op uitgekeken bent. Wilt u een grijze keuken die goed past bij uw interieur? Of het nu een antraciet keuken is of een ander kleur grijs, de vraag naar grijze keukens blijft groeien.


Voorheen was de grijze keuken vooral in trek voor nostalgische en klassieke keukens, maar tegenwoordig komt het voor bij elke keukenstijl.

Naast een rustige uitstraling is grijs tevens zeer stijlvol. Laat uw keuken tot leven . Hoe creëer je een landelijke sfeer in je keuken ? Doe inspiratie op en lees hier alles over landelijke keukens. Deze prachtige landelijk grijze keuken met eiland voorzien van een massief houten bla geeft een gezellige sfeer. Fronten: Licht grijs gelakt. Deze keuken springt eruit door de zowel de opstelling als de keuze van de kleuren.


De diverse grijze keuken kleuren combineren mooi met rvs, aluminium en koper. Hierdoor ontstaan zeldzaam sfeervolle keukens, met de sfeer van handelshuizen , hoge, open plafonds, zichtbaar leidingwerk en gestucte muren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.