maandag 28 augustus 2017

Keukenachterwanden aluminium

Luxe aluminium achterwanden (3mm dik) in matlak of zijdeglans afgewerkt met Teflon coating. Goedkope en stijlvolle oplossing. Bokmerk keuken achterwanden. Standaard spatwand in tien prachtige kleuren. In de kleur van uw dromen!


Keukenachterwanden aluminium

Aluminium achterwanden op maat. Waarom aluminium keukenachterwand ? Het aluminium kan er over heen geplaatst worden. AluSplash is een ideale oplossing tegen spatten. Het is natuurlijk hittebestendig, maar het is ook nog eens heel duurzaam, goed geprijsd én milieuvriendelijk.


Bovendien is het uitermate eenvoudig te monteren! Times Square, Central Park, the Chrysler Building, alles haarscherp gefotografeerd vanaf the Empire State Building. Hittesbestendig, eenvoudig te reinigen en. Een mooie oplossing voor een moderne keuken is glas of aluminium.


Keukenachterwanden aluminium

Collorz is hittebestendig, vetbestendig en watervast. Zowel mat als een glimmende afwerking, aluminium is zelfs op gewenste ral- kleur te krijgen zodat de kleur helemaal op gaat met de overige muren. Dit is in diverse kleuren en afmetingen te krijgen, hittebestendig en zeer goed afneembaar. Keukenachterwanden van Alu -Dibond. Tegels zijn uit, keukenachterwanden met moderne materialen zijn in!


Een keukenachterwand van aluminium is zeer hoogwaardig en geeft je keuken een frisse, nieuwe en moderne look. Eenvoudig schoon te maken, verkrijgbaar tot een breedte van meter. Alle advertenties van Visualls keukenachterwanden , Delfgauw op Marktplaats.


Bekijk het aanbod van Visualls keukenachterwanden en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Bestel nu je collorz luxe aluminium keukenachterwand met btw-korting! Geanodiseerd aluminium (2mm dik) Echt aluminium keukenachterwand.


Strak, minimalistisch en stijlvol. Scherp geprijsd en bijzonder makkelijk schoon te houden. Deze aluminium achterwanden zijn door anodiseren bijzonder geschikt voor gebruik in de keuken.


Keukenachterwanden aluminium

Luxe uitstraling en gematteerd oppervlak. Dit als tegenhanger van de RVS platen voor keukenachterwanden. De keuze voor aluminium is puur esthetisch van aard.


Voor het verlijmen van het materiaal op de achterwand biedt De Metaalwinkel diverse . Met de gratis proefmonsters en de inmeetservice inclusief pasgarantie zorgen wij ervoor dat u weet wat u besteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.