dinsdag 29 augustus 2017

Laser 2000 zeilboot

Laser 2000 zeilboot

Sailcenter is de officiële importeur van Laser (LaserPerformance) zeilboten. Koop je originele laser onderdelen via onze online shop of in onze watersportwinkel op Marina Muiderzand. De Laser is een zeilboot die tot een zeer populaire eenheidsklasse behoort. Een laser is een gemiddelde zwaardboot waarvan het gewicht rond de kilogram ligt. Beide hebben we een gewicht van kg.


Laser 2000 zeilboot

Onze vorige boot was een eenvoudige 420. We zeilen geregeld voor de kust op zee. Boot moet dus wel tegen wat golfslag kunnen.


Persoonlijk zie ik ook wel iets in een open zeilboot met ophaal . Met de gennaker (asymmetrische ballonfok) erbij komt het totale zeiloppervlak op 22m2! Hierbij verkoop ik mijn Yamaha Seahopper, een Japanse kopie van de Laser tevens een mooie lichte open en sportieve boot. Een zeer goed onderhouden laser zeilboot te koop, inclusief wegtrailer en zeilen! Bij deze verkoop ik mijn Koralle van Atlanta.


Laser 2000 zeilboot

Ik heb de boot bewaa… € 1. Houten laser ongeveer meter lang. Tweemaster, echte sport boot. Wordt niet meer geproduceerd door laser. Alleen de zelfwaterlozers aan de achterkant zijn aan vervanging toe. Personen is ook mogelijk.


Zeilboot is van polyester en is ideaal voor personen. En radiaal tuig, geheel compleet en in prima staat. Grootvakstling direct leverbaar, in zeer nette staat z. Dit komt mede doordat de Laser een Olympische klasse is. Er worden heel veel wedstrijden in gevaren maar er is ook een grote groep toer-zeilers. Vind of bied uw tweedehands Open zeilboten aan op Speurders.


Laser 2000 zeilboot

Twee mans boot om sportief mee te varen of gezellig met het gezin te toeren. Daarom zeilen er wereldwijd meer dan 200. Laser wedstrijdzeilen gaat van regionale clubwedstrijden tot .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.