donderdag 31 augustus 2017

Pescador schiedam

Pescador schiedam

De leukste en scherpst geprijsde feestzaal in Schiedam en omstreken! Precies zoals u van ons gewend was in de tijd van Le Pecheur en De Kleine Visser. Wij verhuren ons historische pand aan de Nieuwe Haven 95d voor feesten en partijen.


Pescador schiedam

Tapas eten, na een heel mooi afscheid van onze lieve oma. Pescador Wijnbar- Bodega in Schiedam. Er zijn nog plaatsen vrij op deze activiteit. Beste oud- collega, VO-NN li.


Het dagprogramma bestaat uit een rondleiding door de Nolet distilleerderij waar o. Wij zijn zeer aangenaam verast we hadden uiteraard vis met een bijpassend wijntje, bij één bleef niet bij. Kom je van buiten Schiedam met de auto is parkeren geen probleem voor de deur is het gratis parkeren. Met de openbaar vervoer is het . Tevens organiseren wij culinaire dineravonden en themafeesten met live muziek. Soort gebouw, Distilleerderij.


Pescador schiedam

Veel ondernemers in Schiedam maken al gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van een eigen profiel. Neem dan contact op met de redactie. Lees de uitgebreide beoordelingen en meer!


Horarios de atencion, Agregar información. Descripción, Agregar información. Esta es la página de mi lugar. Horário de funcionamento, Add information. Commentaren, openingsuren, adres, telefoonnummer, plattegrond en sluitingsdagen.


Café Pleinzicht, Schiedam. Yogastudio Yoia - Schiedam , Schiedam. Schiedam - Netwerkclub De Maatschappij is op woensdag mei a. Tandheelkundige Kliniek Schiedam. Timmer - en Onderhoudsbedrijf G. JD Schiedam , Bekijk profiel.


BK Schiedam , Bekijk profiel. Het is de ideale plek voor een avondje uit, de vrijdag afterwork borrel of een hapje en . Ondernemers van deze regio, Schiedam , Vlaardingen, Rotterdam West maar ook enkele ondernemers uit Maasluis ontmoeten elkaar in een ongedwongen sfeer. Onder het genot van een drankje en een hapje . Technology Info - SiteTech.


Pescador schiedam

Nieuwe diabetesmedicatie en cardiovasculaire uitkomsttrials. Deze nascholing gaat over twee zeer actuele .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.