woensdag 27 september 2017

Ballonnen bedrukken kleine oplage

Wil je op een feestelijke manier reclame maken? Wij hebben aantrekkelijke afname-aantallen die al vanaf werkdagen te leveren zijn. Vraag een digitaal drukvoorbeeld aan. Gratis en geheel vrijblijvend!


Voor vragen over onze bedrukte ballonnen neem je contact op met onze klantenservice! De voordelen van bedrukte ballonnen op een rij:.

Normaal (3-werkdagen). Ideaal voor een feest of beurs. Snel bedrukt in zowel een kleine als grote oplage. Ballonnen bedrukken in kleine oplage vanaf stuks. Leverbaar in werkdagen.


Dankzij het brede aanbod vindt u altijd een bedrukte ballon die bij u past. Bedrukking voorzijde Ballon. Geef hier aan of u een tekst of een logo op de ballon wilt laten drukken.


Voor de prijs maakt dat echter geen verschil.

Wilt u een logo en daaronder een tekst op de ballonnen laten drukken? Wilt je echt opvallen, probeer dan onze reuzeballonnen met logo! Kleine oplage ballonnen.


Zoekt u goedkope ballonnen in kleine oplages ? Bestel dan voordelig bij Promofit! Goedkoop ballonnen bedrukken met uw tekst of logo? Kwaliteit, snelle service en goedkoop!


Wij bedrukken ballonnen in verschillende kleuren, formaten en met diverse technieken. Zo heb je voor elke gelegenheid de juiste ballon. Uiteraard zijn andere formaten . Ons assortiment bestaat uit: . Nederland die in grote en kleine oplagen een breed assortiment ballonnen levert aan zowel de zakelijke als de particulieren markt. Aankleding voor je feestje nodig?


We drukken je ballonnen in maarliefst kleuren en leveren in werkdagen. Een evergreen waarmee je klein en groot een plezier doet en waarbij je merk flink mag opvallen: ballonnen bedrukken met je logo. Laat eens ballonnen drukken!


Opvallend zijn de grote punchballonnen die iets steviger zijn dan de populaire bedrukte ballonnen. Ook hart ballonnen en alle nodige ballon attributen vind je bij ons: .

Je trekt er gemakkelijk de aandacht mee, omdat je een unieke advertentieruimte gebruikt: de lucht. Zelfs met een kleine investering zijn de mogelijkheden voor jouw bedrijf groot. Het is eenvoudig, maar erg effectief.


Nu ook bedrukte ballonnen in kleine oplage ! Benieuwd naar de mogelijkheden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.