vrijdag 29 september 2017

Banaan smoothie recept

Deze smoothie is heel lekker, en is heel makkelijk om te maken. Ik hoop dat jullie het een keer zullen uitproberen! Bananen zijn lekker, gezon en een goede bron voor atleten omdat deze verteerd worden tijdens het sporten.


Bovendien is banaan lekker te combineren met ander fruit of een beetje ijs! Met deze simpele bananen smoothie recepten kun je je spieren van brandstof voorzien en lekker genieten op een gezonde manier!

Als je aarbei en banaan hoort, denk je meteen aan de perfecte, klassieke combinatie van deze twee fruitsoorten bij elkaar. Het is heerlijk zoet, je krijgt er een zomers gevoel van en de combinatie is ook nog gezond! In dit artikel vind je verschillende recepten voor de Lekkere Aarbei Banaan Smoothie ! Het hele jaar door zijn appels en bananen verkrijgbaar. En ze smaken allemaal anders.


Kies je favoriete appel! Ook ideaal is het dat je ook een appel kan gebruiken met een plekje. Op de fruitschaal blijven die vaak liggen en worden (jammer genoeg ) .

Lekker tussen doortje dat vult en gezond is. Met deze smoothie begin je de dag goe nog een banaantje erbij en je hebt gelijk voldoende fruit voor de rest van de dag binnen. Wij snappen namelijk als geen ander dat je het na de feestdagen even rustiger aan wilt doen. Misschien wil je naast jezelf ook jouw oven even een pauze geven om bij te komen. In dat geval gaat er dan niets boven een . Ijskou lekker en gezond: heerlijke bananen smoothies met fruit ingrediënten die je het jaar rond makkelijk kan kopen.


Snijd de banaan in stukjes. Pureer in de blender of met een staafmixer de banaan met het zomerfruit en de melk tot een romige shake. Breng eventueel op smaak met wat honing. Voedingswaarden (per eenpersoonsportie). Super simpel, maar ooh zo lekker.


TIP: Rijpe bananen over, maar niet direct zin in een smootie? Steek ze in een diepvries en gebruik de diepgevroren banaan een andere keer voor dit recept. Je smoothie smaakt zo extra fris! Je kan banaan ongeveer maanden in de diepvries bewaren).


Recept Appel banaan smoothie op Kids-n-Fun. De lekkerste gerechten en recepten voor kinderen, door kinderen en samen met ouders.

De leukste site voor kids en ouders op het internet, de plek voor kleurplaten, knutseltips, wallpapers en recepten om zelf te maken. Maak eens een smoothie als ontbijt! Dit smoothie recept met banaan en havermout is gezon voedzaam en makkelijk te maken. Met smoothies kun je eindeloos variëren.


Eigenlijk kan je alle soorten fruit gebruiken om een heerlijk gezonde smoothie te maken. Je hebt er alleen een blender voor nodig. Heb je nog nooit een groene smoothie gedronken dan is deze groene smoothie van spinazie en banaan een goede om mee te beginnen. Op zoek naar het lekkerste aardbei banaan smoothie recept ? Ontdek nu de heerlijke recepten van Solo Open Kitchen. Laat je inspireren en ga aan de slag!


Na een zware workout vanmiddag had ik enorme trek in een smoothie. Makkelijk om te maken, lekker om met de kinderen te doen en best wel gezond. Voor een lekkere smoothie zonder melk en zonder suiker heb je geen ingewikkelde ingrediënten nodig. Inmiddels heb ik de melk en de suiker vervangen door banaan en water.


Omdat je bananen goed met andere smaken kunt combineren, is het gemakkelijk om een smoothie te. Een banaansmoothie maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.