woensdag 27 september 2017

Bekers met naam traktatie

Bij kant en klare traktaties worden zij gevuld met de gewenste vulling en in folie met lintjes . Hard plastic beker met naam en sterretjes. De kleuren van de bekers zijn willekeurig en betreft een mix van de kleuren in de jongens of de meisjesvariant. Wij adviseren om de bekers met de hand af te wassen, dit behoudt de houdbaarheid.


U kunt alle bekers in 1x bestellen door het aantal aan te passen.

Traktatie beker met naam. Deze plastic bekers zijn erg leuk om als traktatie te gebruiken. Kei leuke traktatie bekers om uit te delen in de klas, voor je communie, trouw, …. Je kan deze zelf vullen naar wens ! De traktatie beker kan ook dienen als drinkbeker.


Deze mogen niet in de afwasmachine ! Vind traktatie met naam op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Op zoek naar een leuke traktatie ? Dan zijn deze naambekers misschien wel iets voor jullie! Naast de naam leuke hartjes of stoere sterretjes? In het keuze menu kunt u aangeven wat u wilt. De kinderbekers met naam zijn een leuk cadeautje of traktatie.


Uiteraard wordt er rekening gehouden met het geslacht van de kinderen. Heb je een speciale kleurwens, laat het ons dan even weten! Bestel het aantal bekers wat je nodig hebt en geef . Super leuke traktatie voor school of feestje.


De vrolijke gekleurde bekers worden gepersonaliseerd met naam. Zelf kun je de beker met wat lekkers vullen, of je kunt natuurlijk kiezen voor een. Erg leuk om te geven deze bekers als traktatie.


Doordat er een naam op staat is het extra leuk om te krijgen. Deze persoonlijke plastic bekers zijn ideaal om als traktatie te gebruiken, omdat ze makkelijk te vullen zijn met een zelf gekozen lekkernij. De gekleurde plastic drinkbekers zijn nog te vullen met allerlei dingen.


HELAAS TIJDELIJK NIET LEVERBAAR!

Superleuke drinkbekers van kunststof welke voorzien zijn van een naam. Heel erg leuk om als traktatie te gebruiken bij een verjaardag of afscheid. Vrolijke drinkbekers met naam en afbeelding. De bekers worden assorti geleverd.


Wil je witte of zwarte letters en welke plaatjes erop? Let op: enkel de kleuren paars, roze, roo geel en oranje op voorraad. Gekleurde beker (er zijn verschillende kleuren zoals op de foto) in een puntzak, waarvan de punt is gevuld met popcorn of spekjes.


De keuze voor popcorn of spekjes kan je achterlaten in het veld aantekeningen tijdens het bestellen, je kan hier ook de namen kwijt voor op de bekers en de tekst voor op het kaartje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.