vrijdag 29 september 2017

Bosch logixx 8 varioperfect deur niet open

Bosch logixx 8 varioperfect deur niet open

Binnen minuut open te krijgen. Normaal piepte de machine na enkele minuten, waarna de deur geopend kon worden. Bosch-Logixx-8-VarioPerfect.


Bosch logixx 8 varioperfect deur niet open

Hoe krijg ik hem weer open ? All the possible ways to open the washing machine door on a Siemens iQ5- Duration: 7:02. Het wasprogramma is nog niet klaar. Wanneer het wasprogramma nog bezig is gaat de deur niet open en dat is logisch.


Het beschermt jou én de wasmachine tegen vervelende schade. Soms lijkt het alsof het programma klaar is maar moet je toch een paar minuten wachten voordat de deur open gaat. Hoe verwijder ik schadelijke schimmels uit mijn vaatwasser? Hoe vervang ik de deurgreep van mijn wasmachine?


Bosch logixx 8 varioperfect deur niet open

De vuldeur opent niet van de wasmachine. Gaat de deur van de wasmachine nog steeds niet open ? Wat je dan kunt doen is de wasautomaat een half uur tot een uur van het stroom afhalen, zodat deze gereset wordt. Daarna start je het programma voor centrifugeren en afpompen. Hierna is het mogelijk dat de machine weer werkt.


Deze optie verdient echter niet de . Als de wasmachine deur niet meer open kan het greepje aan de achterkant zijn afgebroken. Type klus: Reparatie witgoed. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman. Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Ontbrekend: varioperfect. De deur van onze wasmachine gaat na afloop van het programma niet meer open.


Ik neem aan dat je met rode strip de nood ontgrendeling bedoeld. Als hij daar ook niet mee open wil en er zit geen water meer in de . Zelfs al functioneert de totale wasmachine perfect, elke was begint én eindigt bij het openen (en sluiten) van de wasmachinedeur. Het is de wasmachine niet gelukt de afvoerpomp te laten draaien.


Deze foutcode geeft aan dat de afvoerpomp niet draait en dat er geen water wordt afgepompt. De deur gaat ook niet open , er zit immers nog water in de machine. Ziet u de foutcode Ein het . Ook de noodontgrendeling doet het niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.