donderdag 26 oktober 2017

Camerons rookoven klein

Op de bodem leg je een klein beetje rookmot ( een of twee eetlepels is al genoeg). Vooraf had ik de zalm ingesmeerd met een klein beetje paprikapoeder (geeft wel een mooie kleur). Vervolgens wordt het hout vermalen tot de benodigde fijnheidgraad waardoor het in zeer kleine hoeveelheden de beste rook ontwikkeling geeft. Afmetingen: 2X 1X cm.


Camerons Rookoven - Klein - 25x17xcm. Schrijf de eerste review over dit product.

De rookpan is te gebruiken op gas, elektrische en keramische kookplaten. Strooi wat rookmot in de oven, schuif het deksel dicht en plaats de oven op een warmtebron. Deze rookoven kun je gebruiken om eten te roken. Ook gebruikt worden als braadslede.


Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief de vaatwasmaschine. Geleverd met onderdelen. Helaas trekt de rookoven krom wanneer deze gebruikt wordt op een inductieplaat.


Daarnaast kan de rookoven ook gewoon mee in de vaatwasser omdat deze volledig gemaakt is van roestvrij staal. Voor de review van dit product krijg ik .

Gemakkelijk mee te nemen kleine oven, maar groot genoeg voor twee personen. Je culinaire hart gaat sneller kloppen met de rookoven , braadslede en stoomoven in één. Rook, pocheer of grill ingrediënten voor de lekkerste gerechten. Geef vis, vlees, groenten en.


Nu extra scherp geprijsd. Bekijk snel de beste rookoven op de meesterslijpers. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. De rooksmaak is te bepalen aan de hand van de verschillende houtsoorten (rookmotten). Wanneer je kiest voor een ander . De rookmot gaat smeulen bij verhitting, hierdoor ontstaat er rook. De plus- en minpunten op een rij.


RVS rookoven van goede kwaliteit, inclusief rookmot om direct te starten. Met de eigen heerlijke en vaak subtiele smaak die het gerecht door het roken krijgt kunt u nu zelf thuis uw favoriete gerecht klaarmaken. Een leuke bijkomstigheid is dat de rookoven ook als braadslede gebruikt kan worden.


Voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. De rookoven kunt u gewoon binnenshuis gebruiken. Rook-koken is een gezonde manier om eten extra smaak te geven aan eten zonder gebruik van vetten, zout of olie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.