donderdag 30 november 2017

Eiken planken te koop

Te koop oude eiken wagondelen. Geschaafde of ongeschaafde planken. De voorraad staat op latten in een verwarmde loods, deze zijn teruggedroogd… N. Uitstekend te gebruiken voor het maken van: vloeren,. De planken zijn afkomstig uit oude franse treinwagons en hebben . Dan bent u bij HOUTvakman. Wij zijn gespecialiseerd in eiken balken en eiken planken die we in eigen zagerij met zorg voor u op maat zagen.


Eiken planken te koop

Met een grote eigen voorraa een eigen houtzagerij en een team vakmannen kunnen wij u snel en gericht van dienst zijn en scherpe. Informeer dan bij Pepijn Kempen Design naar onze wagonplanken. Wij hebben oude eiken wagonplanken te koop die garant staan voor een oude uitstraling die met geen andere houtsoort te vergelijken is.


Onze oud eiken wagonplanken . Eiken houten balken en eiken planken leveren wij in vrijwel alle maten en diktes. Wij importeren eikenhout uit Frankrijk, Duitslan Kroatië, Polen en Oekraïne. Het eikenhout wordt in ei. Hout met Historie beschikt over een grote voorraad authentiek oud hout en kan dit tegen aantrekkelijke tarieven leveren.


Eiken planken te koop

Eiken planken , eiken balken en eiken palen. Ook verpakkingshout en op maat verzaagd. Wil je graag zelf een tafel, boekenplank of misschien wel een raamwerk maken? Massieve panelen bestaan uit smalle latten die in de fabriek aan elkaar gelijmd zijn, wat ervoor zorgt dat het hout minder snel kromtrekt. Dit paneel is onbehandel zodat je hem.


Ons eiken komt uit de Franse bossen, waar wij ze rechtstreeks van onze producent betrekken. We hebben gedroogde, fijnbezaagde eikenplanken die zeer geschikt zijn om meubelen van te maken. Daarnaast hebben we ook niet- gedroogde eikenplanken die zich uitstekend lenen voor gebruik buiten. Daarnaast zijn deze eikenhouten planken zijn erg geschikt als steigerplank. Aangezien eikenhout van de duurzaamste houtsoorten in . Bent u op zoek naar eikenhout voor de gevelbekleding van uw schuur?


Eiken planken te koop

U hebt dan eiken planken nodig. Wij hebben een grote voorraad eiken planken en leveren deze onder andere in Frieslan Groningen en Drenthe. Bijvoorbeeld om een terras te maken of een nieuwe schutting te plaatsen? Wilt u eiken planken kopen? In onze webshop vindt u een overzicht aan onze eiken planken.


Bij Eikenhouthandel vindt u het! Deze kunt u eenvoudig kopen door een bestelling te plaatsen via onze webshop. Wij leveren uw bestelling op het door u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.