vrijdag 24 november 2017

Gamko belgie

Gamko België , Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands. We are a leading manufacturer and supplier of professional coolers for the bar and leisure industry. Gamko , de expert in professionele drankenkoelingen.


Bar design begins with Gamko. De GB-Line is een uitbreiding op het ruime product-assortiment dat Gamko biedt.

Robuust gebouwd voor gebruik in professionele horeca! Gamko heeft twaalf modellen flessenkoelers ontwikkeld met een casco-hoogte van cm. FRIULINOX Open or Close.


Gamko Koelingen geleverd in geheel België Wij zijn Gamko Dealer in Nederland en leveren zowel Nieuwe als Gebruikte Gamko koelingen in Nederland en. In samenwerking met de Fins-Italiaanse plaatbewerkingsspecialist Prima Power werd een oplossing ontworpen waarbij de verschillende . Wij Bezorgen in Héél Nederlan België tegen transport vergoeding. Levering van gamko nieuwe koelingen bel ons voor een offerte of bestel direct online.

Voor Gamko en Tapkoel is dit zonder twijfel de ideale partner. Tapkoel België Om de Belgische klant optimaal te bedienen werd er voor gekozen om Tapkoel BVBA in België op te richten. Nadat Tal recent de Britse topruiter William Whitaker had aangetrokken, heeft hij nu ook in België twee beloftevolle paarden aangekocht. Marjolein is de operationele . De 10-jarige BWP hengst Gamko S (Heartbreaker x Carthago Z) . De beroemdste is Gamko S (Heartbreaker), de AES-goedgekeurde hengst waarmee Joe Clee internationaal uitkwam. Tal Milstein Stables koopt alweer twee paarden in België.


Mon Plaisir 7 Etten-Leur, Netherlands. Work hours, Add information. Description, Add information. Troostwijk prodává complete tapinstallatie pro Catering industry, bakery and butchery in Belgie. Gamko is de specialist in de productie en levering van moderne en betrouwbare kwaliteitskoelingen aan de horeca.


Koelspecialisten Gamko en Foster intensiveren samenwerking. Knoops Cooling is gespecialiseerd in de productie en verkoop van koelinstallaties op maat in de horeca. Met meer dan jaar ervaring staat Knoops Cooling ten dienste van de horeca sector met een uitgebreid gamma koelinstallaties.


Vanaf heden ook verdeler van Gamko flessenkoelers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.