zondag 12 november 2017

Glaskunst ootmarsum

Daarin ruim aandacht voor kunst. Ook de glaskunst van Marijke … Read more . We hebben ons niet beperkt tot glas in lood ramen en deuren, maar maken inmiddels ook ruimtelijke objecten voor binnen en buiten, én schilderijen van glas. Samen zijn we altijd op . De eigenschappen van glas intrigeren haar: het is hard en transparant, breekbaar en vol dynamiek.


Het is ook zwaar, gevaarlijk en vraagt grondige technische kennis en specialistisch gereedschap.

Andere vormen van glaskunst. Collega-glazeniers in Europa adviseren hem zijn stijl . Frans Houben heeft een vernieuwing in de glaswereld teweeg gebracht. In de galerie van Annemiek Punt wordt je direct gegrepen door haar kunstwerken.


De intense kleuren, de fraai gevormde objecten, vormen een prachtig decor waar het werk van Annemiek Punt de bezoekers volop laat genieten. Deze beeldende kunstenaar heeft het werken met glas verheven tot ware kunst van een . Ootmarsum had atijd al veel. Kijk hier voor het werk van Maureen. Wij zijn vandaag geopend van 12:tot 17: .

Haar ontwerpen zijn zowel figuratief als abstract. Ede: en maart, Hoorn Heusmolen: mei, Balk: juni, Schagen: juni, Heemstede: juni, Zutphen: juli, Bergen: juli, Bergen: aug. Groningen ipv art Assen. Elk jaar wordt een bijzonder thema gekozen. Een bont palet van schilderijen, keramiek, beeldhouwwerken, glaskunst , edelsmeden en vele andere bijzondere kunstvormen zal er bewonderd kunnen . Chez-Moi Ton Schulten Galerie International.


Naast een glasatelier vind je ook glas. De kunsthistorici Bernadette van Hellenberg Hubar en Joost de Wal en godsdienstfilosoof Wessel Stoker hebben onderzoek gedaan naar de kunstwerken van Annemiek Punt en . OOTMARSUM - Hij kon er zelf niet meer bij zijn, omdat hij enkele jaren geleden is overleden. Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed.


Opleiding monumentale kunst. Kennis- en opleidingencentrum voor uniek vakmanschap. Ondernemers Vereniging . Het wordt de 35e editie van het artistieke evenement dat een bont palet van schilderijen, keramiek, beeldhouwwerken, glaskunst , edelsmeden en vele ander kunstvormen toont. Punt wilde in het klooster een centrum voor glaskunst van internationale allure realiseren, maar ziet daar door het gestuntel van wethouder Stokkelaar vanaf. Zoek en plekje uit en laat je verrassen door de vele mogelijkheden die er zijn met glas.


Een interessante demonstratie waarbij zeer zeker ook de humor niet vergeten zal worden. Echt een aanrader voor jong en oud!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.