vrijdag 10 november 2017

Glazen werkblad keuken prijs

Geef uw keuken een luxe uitstraling en kies een glazen werkblad op maat. Het glas wordt thermisch gehar hierdoor is het glazen keukenwerkblad tot keer sterker en hitte en UV-bestendig. In onze configurator kunt. Per schuine zijde wordt een meerprijs van minimaal € 3gerekend.


Een glazen aanrechtblad is een vrij nieuwe mogelijkheid in de keukenwereld , waardoor het nog niet in veel keukens voorkomt.

Met een aanrechtblad van glas kies je voor een relatief nieuw soort werkblad. Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rij. Door de toepassing van glas als keukenwerkblad krijgt de keuken , door de strakke afwerking, een moderne uitstraling. Glazen werkbladen worden vervaardigd uit thermisch gehard glas met een gecoate onderzijde en een glanzend of mat geëtste bovenzijde.


De randen van het werkblad worden gepolijst. Geëmailleerd glas of onze MGi Color heeft een beperkt aantal basiskleuren, is iets gunstiger in prijs en is sowieso gehard glas. Gelakt glas of MGi Lacq biedt een haast eindeloze waaier van kleuren aan: We kunnen nagenoeg elke RAL, .

Keukenblad van glas : voor- en nadelen. Het tijdloze materiaal past bijvoorbeeld perfect binnen een moderne of designkeuken. Een keukenblad van glas geeft keukens een luxe uitstraling. Net als alle andere soorten werkbladen , heeft een keukenblad van glas voordelen en nadelen.


Het moge duidelijk zijn dat de belangrijkste prijsfactor het materiaal is: wie een kunststof aanrechtblad koopt, , is veel minder geld kwijt dan wie kiest voor een. Wij hebben voor ons nieuwe huis een greeploze witte hooglans keuken uitgekozen en willen hier graag een glazen werkblad op. Als ik een autu koop (waar ik ook jaren mee doe), dan denk ik ook niet dat de prijs er niet weinig toe doet en dat ik een lada met een lexus ga vergelijken. Welk werkblad langer dan 3cm?


Meer resultaten van radar. Het glazen aanrechtblad is bestelbaar in een krasvast geëtste toplaag of in glanzen in of centimeter dikte. Kwalitatief hoogwaardige keukenbladen met een gunstige prijsstelling. Buys Glas maakt voor u een glazen blad op maat. Met een glazen werkblad maakt u van uw keuken een ware blikvanger.


Geniet van een stijlvolle. Buiten het materiaal heeft ook de installatie gevolgen voor de prijs.

De prijs van een keuken is afhankelijk van vele keuzes. En kan dus ter plaatse aangepast worden. Een werkblad in laminaat wordt samen met de keukenkasten geïnstalleerd. Reken hiervoor op kosten vanaf 2euro.


Werkbladen in natuursteen, composiet, keramiek en glas. Combineer een glazen keukenblad met een onderbouwspoelbak waardoor er een strakke afwerking ontstaat. Glas is ook uitermate geschikt voor achterwanden.


Deze wanden zijn mm dik en worden in de gewenste kleur geleverd. Glazen aanrechtbladen zijn de eyecatchers bij uitstek van de moderne keuken ! Vanwege haar geringe dikte heeft een glazen aanrechtblad een hoog architectonisch gehalte. Design liefhebbers met een voorkeur voor gedurfde design . Met een werkblad van gehard glas creëer je stijl, sfeer en een moderne uitstraling in jouw keuken.


Gehard glas is dan ook erg geliefd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.