vrijdag 17 november 2017

Grote fles bier

Grote bierflessen met een inhoud van 0. Zeer unieke flessen die ideaal zijn om cadeau te doen aan bierliefhebbers. Tegenwoordig zie je veel bier soorten die verkrijgbaar zijn in grotere flessen , dit was vroeger wel anders. De grote fles werd voorheen alleen uitgegeven als . In totaal bieden wij meer dan 1. Belgische bieren en soortgelijke producten aan.

Vol trots presenteren wij onze ruime assortiment grote flessen speciaalbieren. Variërend van een maatje groter tot echte giganten. Deze flessen werden vroeger vaak als collectors item gemaakt. Brouwerijen brouwde vaak voor speciale gelegenheden een bijzonder bier met een bijzondere verpakking.


Koop of Verkoop grote flessen op Marktplaats. Dit is wat je noemt een groots cadeau. Stevig goudblond bier met die unieke volle smaak. In de bekende beugelfles.

Het lekkerste speciaalbier vind je hier! Kies uit het grote assortiment speciaalbieren: van IPA tot quadrupel en van blond tot bruin bier. Voor 22:bestel morgen in huis! Productnaam A-Z, Productnaam Z-A, Prijs oplopen Prijs aflopend. Anderson Valley Brewing Company.


Antwerpse Brouw Compagnie. Bayerische Staatsbrauerei Weihenstephan. Bierbrouwerij De Koningshoeven.


Op zoek naar een fruitmand met bier ? Aan deze fruitmand is een grote fles Chimay toegevoegd. Zo wordt het leed toch verzacht! Iemand verrassen met de Deugniet Magnum? Of zelf deze grote fles bier in huis halen?


U kunt de Deugniet Magnum nu online in onze webshop bestellen! Ideaal verjaardagscadeau! Kwak, Karmeliet, Chimay, La Trappe. Een grote fles bier is steeds meer in trek.


Veelal worden deze flessen besteld om weg te geven als geschenk of om zelf van te genieten.

Het grootste online Bier assortiment! Dit bier werd eerst alleen in een grote fles gebotteld om de 500ste verjaardag van de stad Chimay te vieren. Het etiket vermeldde Cinq Cents maar de naam werd gewijzigd in Tripel (om een zeer apart bier aan te duiden waarvan men zegt geef me er ook eentje).


Dit moet ook niet horizontaal bewaard worden maar het. Vandaag besteld = Morgen in huis. Bierhandel Leiden HetGemakVan. Handig en snel online boodschappen doen op Jumbo.


Grootste assortiment tegen de laagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.