vrijdag 3 november 2017

L'or espresso cups

The set contains two espresso cups (ml). Ook omdat ik nog nooit capsules van een ander merk gebruik had. De eerste indruk, stevige kartonnen verpakking. Capsules netjes individueel . Gebalanceerde en ronde smaak uit bonen die gebrand zijn tot een warme, donkere kleur. Espresso forte capsules.


L'or espresso cups

Perla Biologisch Lungo classic . Ook wij konden het niet laten en vergeleken beiden espresso cups in onze eigen vergelijkingstest op prijs, smaak en bereiding. Cup En dan natuurlijk het oordeel over de smaak. Goede keuze in sterkte van de cups , voor iedereen zit er iets bij.


Nespresso heeft hier duidelijk de bovenhand. De weloverwogen RISTRETTO is een sensatie voor de zintuigen. Met zijn expressief fris karakter en krachtig kruidig aroma heeft deze koffie een bijna verblindend effect.


L'or espresso cups

Dit is de ideale ristretto melange. Proef deze heerlijke Ristretto en profiteer van onze gratis . Ontdek het delicate karakter van Lungo Elegante. Een fruitige, bloemige koffiemelange waarin noten van citrusvrucht en zwarte bes het middelpunt vormen en een lucht gouden crèmelaag zorgt. Ze hebben geduldig afgewacht tot het patent van Nestlé op de cups tot zijn einde zou lopen. Let op: je gebruikt een verouderde browser.


Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op. Bestel eenvoudig online. Wil je meer lezen over deze capsules? Gemalen koffie in capsules.


L'or espresso cups

LUNGO PROFONDO overtuigt je met zijn intens en kruidig aroma van geroosterde amandelen en uitdagend zoethout, afgerond met een glinsterende bronzen crèmelaag. Deze promotie is beperkt tot één aanvraag per huishouden. Je ontvangt twee gratis capsules. De promotie is geldig in Nederland en kan niet verzonden worden buiten Nederland. Promotie is geldig zolang de voorraad strekt.


Post TweetDelenShare with WhatsAppShare with Messenger. Free delivery and returns on all eligible orders. Groot nieuws voor koffieliefhebbers! Made from coffee beans .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.