vrijdag 3 november 2017

Van buuren rijschool

Kijk goed naar ons logo en kom te weten waar wij voor staan! Op onze website kan je veel informatie vinden over onze rijschool. Kijk gerust rond op onze site en als je alsnog vragen hebt stel ze dan gerust.


Veel informatie kan je echter al vinden in ons logo, hieruit spreekt . Bij onze rijschool kun je terecht voor rijopleidingen en rijlessen van ieder rijbewijs. Dé rijschool van regio Den Haag en Rotterdam voor alle rijbewijzen.

Van Buuren biedt als autorijschool in Den Haag . Zo geeft onze rijschool rijopleidingen voor het brommerrijbewijs, motorrijbewijs, auto rijbewijs, maar ook voor het . Ieder rijbewijs en rijlessen voor zowel reguliere als spoed opleidingen! Als autorijschool kan Van. Verkeersschool van Buuren biedt rijopleidingen aan om het rijbewijs te halen voor bromfiets, motor, auto, vrachtwagen, bus, aanhangwagen en oplegger. Naast alle rijbewijzen kunnen beroepschauffeurs terecht voor de bij- en nascholing van hun rijvaardigheden.


Met een gevarieerd aanbod in chauffeurstrainingen en . Dit terrein is op nog geen kwartier afstand van Bergschenhoek!

Dit verschilt of je lest met een pakket of via losse rijlessen. Rijschool Bergschenhoek. Neem altijd contact met ons op zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.


Of dit nu in het Galgenblok . Op dit oefenterrein worden motorrijlessen gegeven en examens gehouden voor het vrachtwagen- en bus rijbewijs. We halen je overal op en zetten jou af waar jij dit wilt! Volg rijles op de trekker-oplegger en vrachtauto met aanhanger. Train jezelf tot multifunctioneel beroepschauffeur! Voor ieder rijbewijs, nascholing, cursussen.


New student registration. User name: Password: Forgotten password? Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te blijven gebruiken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Pletterijkade , DEN HAAG.


Voor meer informatie over theorie opleidingen en rijlessen kun je contact opnemen met de rijschool. Iedereen is namelijk welkom bij onze rijschool ! Bij Marjon, Leander en Gijs heb ik de cursus Autisme Vriendelijke .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.