maandag 27 november 2017

Nescafenin faydaları

Emin Yılmaz, kafeinin, vücutta yağ yakımını hızlandırdığını ve enerji . Tabii ki böyle bir özelliği de mevcuttur fakat nescafe bunun yanında çok daha önemli yararlara sahiptir. Nescafenin faydaları milletimizce uyku açma özelliğiyle sınırlı sanılır. Kimileri nescafe'nin zayıflattığını iddia ederken bazıları da.


Alman Aachen Üniversitesi uzmanlarının son araştırmasıyla kahvenin faydalı olduğu bilimsel açıdan ortaya konulmuş oldu.

Kahvenin zayıflatıcı etkisi hep tartışılıp durur. Ancak uzmanlar günlük kahve tüketiminin bir iki fincanı geçmemesi gerektiğini vurguladı. Günümüzde kahve çoğu insan için . Aslında nescafenin dikkat dağınıklığı ve yorgunluk gibi sorunların geçici olarak ortadan kaldır.


Bu nedenle kahvenin faydaları olarak belirtilen tüm faydaları neskafe benzeri hazır kahvelerden elde etmek mümkün . Daily Mail gazetesinde çıkan haberde, kahvenin zararları ve faydaları anlatılıyor. Uzman Diyetisyen Nilay Keçeci, kahvenin kilo vermekten kanserle savaşa, cilt güzelliğinden Parkinson hastalığının önlenmesine kadar birçok faydası olduğunu belirtti. Türkiye kahve tüketiminde dünyaya oranla oldukça yüksek bir konumda yer almaktadır.

Peki nescafe ya da kahve zayıflatır mı ? Ya da nescafe kilo aldırır mı ? Pek çok yerde nescafenin diyet listeleri . Son yıllarda özellikle ofislerde çalışan insanların vazgeçilmezi. Sütlü kahvenin faydaları. En sevdiğiniz içeceklerden biri sütlü kahveyse, sizleri mutlu edecek güzel haberlerimiz var. Zayıflamadan tatlı isteğini kesmeye, adet metabolizmayı hızlandırmaktan zindelik vermeye kadar sütlü kahvenin faydalarını açıklıyoruz!


Kafein denince akla canlanmak, uyanık olmak geliyor. Bu harika molekülü, çikolata, kahve, koladan aldığımızı biliyoruz. Peki ama kafeinin vüdumuza etkilerini. Gündelik hayatımızın vazgeçilmezlerinden kahve hemen hemen herkesin içtiği ve en çok içilen içeceklerden bir tanesi. Her gün içtiğimiz kahvenin yararlarından ve zararlarından haberimiz var mı?


Güne sıcak bir kahveyle başlamaktan güzel ne olabilir? Kahve zararlı mı diye soranlara inat yapılan araştırmalar aslında kahvenin sağlığa pek çok faydası olduğunu gösteriyor. Bir sürü büyük araştırmaya göre kahve içenlerin bazı önemli hastalıklara yakalanma riski daha düşük . Ne gibi bir faydası olabilir diye akıllara gelebilir.


Faydalarını sıralayacak olursak;.

Orta düzey kafein ise bedenimizi ve zihnimizi canlı tutan sihirli bir molekül. Günde 2-fincan kahve, keyfin yanında pek çok sağlık faydasını da . Bunun dışında kahvenin faydalarını araştırmanızı öneririz. Nescafe , ortalama mg kadar kafein içeriyor. Yapılan araştırmalarda , kahveyi düzenli içmeyen kişilere göre kahve içenlerde yüksek miktarda antioksidan olduğu görülmüştür. Söz konusu faydalar sadece sade veya az şekerli kahveler için geçerli.


Kahveye ek madde ilave ederseniz faydadan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.