maandag 20 november 2017

Oude spijkerbroek recyclen

Maak van je oude spijkerbroek een onderzetter! In deze aflevering laat Mo zien hoe je deze heel. Heb je nog een paar spijkerbroeken die je nooit meer draagt?


Gooi ze niet weg maar recycle oude spijkerbroeken ! Als je een oude spijkerbroek inlevert, moet je euro statiegeld terugkrijgen, stellen Scheffer en Jonker.

Hoe kun je nog meer je spijkerbroek recyclen ? De makkelijkste en meest gebruikte manier om je oude spijkerbroek te recyclen , is door hem om te toveren tot leuke shorts. Gebruik dit idee als de jeans je nog past, maar inmiddels uit de mode is of als de broekspijpen versleten zijn. Markeer simpelweg met een pen of marker waar je de broek wilt afknippen en knip de . Een Vrouw Verknipt Een Oude Spijkerbroek : Wat Ze Maakt Is Echt Slim! Wist je dat je heel veel dingen in huis een tweede leven kunt geven?


Vandaag deel ik tips om oude jeans op een slimme manier opnieuw te gebruiken. Van een oude spijkerbroek heb ik deze leuke rugzak gemaakt.

Sluiting komt weer van een. In de zak is een oude blouse verwerkt. Zo heb je gelijk binnenzakken. Want de initiatiefnemers van het label ontwikkelden een methode, die het mogelijk maakt om van onze oude spijkerbroeken nieuwe vezels te vervaardigen , die sterk genoeg zijn om nieuwe katoenen kleding van te maken. Peter Schuitema, sales director bij Kuyichi.


We zijn niet het enige bedrijf. Think twice about ditching those old jeans! Deze pin is ontdekt door Ria (arendje) Smits. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Oude jeans recyclen tot nieuwe spijkerbroeken , het is mogelijk!


Deze stof bestond toen uit gerecycled materiaal en bio katoen. Sympany heeft met House of Denim Amsterdamse denim ingezameld en gerecycled tot de nieuwe . Jij draagt jouw spijkerbroek en na een jaar, of, wanneer je jeans helemaal versleten is, stuur je deze retour naar MUD Jeans en jij switcht naar een nieuwe jeans. MUD Jeans recycled vervolgens jouw oude spijkerbroek en maakt er nieuwe kledingstukken van. Recyclen bespaart immers water, afval en . Deze vorm van recycling is relatief gemakkelijk, omdat het gaat om een uniforme productstroom.


Bij post consumer-afval, de stroom waar wij mee te maken hebben, is er geen sprake van een uniforme stroom of fractie.

De meeste kleding is gemaakt van materiaalmixen. Daarnaast zijn de vezels in kleding . De blauwe wereld van denim vult je gezichtsveld. Aan de muur hangt een gerepareerd en gepimpt spijkerjasje. Als ware kunstwerken vullen ze de kamer.


Maar kan iedereen zulke dingen maken? De Afvalscheidingswijzer verwijst ze naar het restafval, net als Sympany. In matrassen zijn vaak allerlei materialen toegepast. Dus wel de moeite waard!


Ze moeten echter wel droog worden aangelever dus leg je matras niet buiten in de regen. Bij sommige leveranciers kun je je oude. In een plastic zakje zitten niet meer dan metalen knopen en wat onherkenbare onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.