dinsdag 21 november 2017

Wesco pushboy junior

Door het kogelvormige ontwerp valt deze prullenbak onder de retro prullenbakken. Deze zal zeker niet misstaan in een moderne keuken. De hoogte van deze Pushb. De afvalemmer is uitermate geschikt voor kleinere ruimtes. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Afvalbak met pushdeksel en vuurbestendige metalen binnenemmer.

Zijn handzame formaat en inhoud van liter maken hem geschikt voor kleine huishoudens. Je gooit je afval weg door de grote, roestvrijstalen klep weg te duwen. Wanneer je je hand weer weghaalt sluit de klep volledig zodat je geen nare . FREE DELIVERY possible on eligible purchases.


High quality powder-coated sheet-steel. Net als de grote variant heeft ook deze prullenbak een deksel met een roestvrij stalen klep, die ervoor zorgt dat geurtjes niet kunnen ontsnappen. Om afval in deze afvalbak te gooien, duwt u eenvoudig de klep naar binnen.


Buy on Mohd Shop to get exclusive deals online.

De pushboy junior is met zijn liter inhoud de kleine broer van de andere pushboy afvalemmers van Wesco. Deze afvalbak is inmiddels een echte klassieker in keukens, kantoren en scholen. Vergelijk vuilnisbakken! Shop Wayfair for A Zillion Things Home across all styles and budgets. Free Shipping on most items.


Material, Stainless Steel . Daarvoor kijk je op KIESKEURIG. De door jou gezochte advertentie is helaas niet meer beschikbaar. Wellicht kunnen onderstaande advertenties je verder helpen. Dit product is beperkt op voorraad.


Het afgelopen uur bekeek persoon dit product. Pushboy Junior L Oranje niemand is goedkoper. Wanneer je de klep indrukt verwdijnt het afval in de losse metalen binnenemmer.


Wesco Kickmaster Soft 33l Lime Groen. De prullenbak is uitgerust met een pushdeksel en is volledig gemaakt van sterk metaal. Met een inhoud van liter biedt deze prullenbak veel plek voor afval ondanks de compacte maat.


Lassen Sie sich online inspirieren und ben Sie unsere Schaffrath Wohnkaufhäuser und Küchenmärkte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.