vrijdag 17 november 2017

Speeltuin levenslust

Speeltuin levenslust

Tevens is er wat te eten en drinken te koop. Overige activiteiten die de speeltuinvereniging organiseert zijn onder . Lees hier meer over de speeltoestellen en de openingstijden. Eredienst Elke zondagmiddag : 12:- 14:uur (kinderopvang aanwezig) Gebedsdienst Elke woensdagavond : 20:- 21:uur. Jongerendiensten: New Generation: – jaar. Young Adults: – jaar.


Speeltuin levenslust

Bart Hoogveld Fotografie. De speeltuin is niet dagelijks geopen . Ook de prijzen zijn daarop afgestem want je maakt kans op cadeaubonnen, . Levenslust heeft dit jaar veel kaartjes terug ontvangen tot uit het buiteland toe. Hierbij de kinderen die een prijsje kunnen komen halen op de speeltuin.


Wel even een bewijs mee nemen met naam en adres. Rotterdam - Overschiesekrant. Wo – Vr -Za – Zo 12: – 17:00. Klimmen in speeltuin Levenslust. De kinderen zijn gezellig naar speeltuin Levenslust in Overschie geweest.


Speeltuin levenslust

Het was heerlijk zonnig weer en de kinderen . Wandeltocht: start: Kantine R. Er is van alles te doen voor groot en klein! Speeltuin Levenslust , Kedichemweg, Over- schie, afst. Andere plekken in de omgeving. Ook de drie torens van het Marconiplein, de Van Brienenoordbrug, de Erasmusbrug en vliegveld . In onze speeltuin is altijd toezicht aanwezig is zodat uw kinderen veilig kunnen spelen. Grondlegger was Ulke Jan Klaren.


LET OP: er is geen les op de volgende data: sept, oktober, december, december en december. De loopgroepen van Aad vinden plaats op iedere dinsdag- en donderdagavon . OVERSCHIE-Hee Appie, kom jij bij ons in het team? Het is mei en de lente is losgebarsten op deze bevrijdings- en hemelvaartsdag. Er is een voetbaltoernooi voor kinderen van tot jaar waaraan Abdullah en zijn vriend Ali, . Vanaf zaterdag mei staan alle verkoopdocumenten online op de projectwebsite van Kleinrijk. Geïnteresseerden zijn daarbij van harte welkom om de verkoopdocumentatie op te . Een verzorgde speeltuin met voor ieder wat wils.


Speeltuin levenslust

Een waterpomp met zandbak, een groot houten klimrek met netten en daaromheen water, schommels, een kabelbaan. We waren uitgenodigd voor een kinderfeestje in deze speeltuin. Terwijl de ouders genoten van een kopje koffie en gebak, waren de kids in no- time te . De Waterdag wordt verplaatst naar de week van augustus.


Vanwege slechte weersvoorspellingen en organisatorische overwegingen is besloten deze te . Maar ook het zwembad en de diverse sportverenigingen zijn in de nabijheid te vinden. Thuis in Overschie is alle ruimte om te . Is je kind meer een sporter? Op het kunstgrasveld of basketbalveld kan hij of zij zich vermaken. Picknickbanken en horeca maken deze locatie compleet. Je vindt meer informatie op de website van speelpark Levenslust.


Ook zijn er elke woensdagmiddag activiteiten zoals knutselen, bingo of atletiek clinics. Ben jij sportief en muzikaal? Daar kun je heel veel leren van de aanstekelijke Braziliaanse cultuur.


Een cultuur die voor iedereen een plekje heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.