Bekijk bevroren fruit recepten van de beste food bloggers. De lekkerste recepten met diepvries fruit ! Een selectie van de allerlekkerste recepten met diepvries fruit. Complete recepten met diepvries fruit vind je op MijnReceptenboek. De meest gangbare soorten ingevoren fruit zijn aardbei, mango, bosbessen en ander bosfruit.
Deel jouw favoriete diepvriesfruit - recept in de reacties! Pers ondertussen de perssinaasappels uit. Snijd de bananen in stukjes.
Pureer al het fruit , het sinaasappelsap en de yoghurt in een blender of in een hoge kom met een staafmixer. Verdeel de smoothie over hoge glazen. Steek er rietjes in en serveer direct.
Heb je voor het recept sowieso al een verdikkingsmiddel nodig? Voeg dan een beetje extra toe. Als je dit niet doet, kan het overtollige vocht van het fruit nog . Koop fruit wat je lekker vindt.
Ik heb meestal kiwi, perzik, aardbei. Pureer dit en doe het met behulp van een trechter in ijsblokjeszakje en vries dit in. Indien je het niet zoet . Het basisingrediënt van een smoothie is fruit. Je kunt vers fruit nemen, maar bevroren fruit heeft het voordeel dat het erg verfrissend is en voor een vaster geheel zorgt.
Bovendien is bevroren fruit doorgaans goedkoper en vind je in het vriesvak van de supermarkt fruitsoorten die niet altijd vers te krijgen zijn. Deze bosbessen confituur is bereid in minder dan minuten en zit boordevol smaak. Lees het recept volgens Pinguin. Mix het fruit in een blender heel fijn. Giet in een doos met een deksel en plaats in de diepvriezer.
Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten. En dat heb ik heel simpel gedaan door er bevroren fruit aan toe te voegen. Je kan ook een mango shake maken met bevroren mango, of maak er één van aardbeien, kersen of banaan. Deze milkshake is dus lekker, gezond en . Als je geen fruit van het seizoen hebt, kan je diepvriesfruit gebruiken. Je kan het bevroren gebruiken, dan krijg je een beetje een milkshake idee.
Maar je kan het ook eerst laten ontdooien. Tip: gebruik eens fruit uit de diepvries. Het is niet alleen makkelijk (want je kunt het altijd in huis hebben) maar je smoothie is ook meteen lekker koud!
Een snelle manier om heerlijk ijs te maken zonder verlies van kwaliteit. In plaats van aardbeien kun je ook ander fruit uit de diepvries gebruiken. Dit is een snel recept dat je eenvoudig kunt klaar maken als je onverwachts bezoek hebt! Op internet had ik ooit al eens recepten zien voorbijkomen om een soort van roomijs (of ook vaak eerder een zacht softijs) te maken zonder room, melk of suiker. Want onze blender heeft het soms toch wat lastig – zeker als je ook nog diepvries- fruit kiest om erbij te doen – om de bevroren ingrediënten gemixt te krijgen, . En experimenteer vooral met verschillende soorten fruit of fruitmengsels.
Frambozen zijn erg lekker, en je kunt ze eventueel in dit recept gebruiken, maar persoonlijk vind ik ze wat minder geslaagd vanwege de pitjes die erin zitten. Pel de banaan, snijd hem in plakjes en doe hem met de diepvriesvruchten en de yoghurt in . Ik ga twee variaties laten zien, de eerste is met bevroren bosbessen en de tweede met bevroren mango. Doe eerst de bosbessen in de keukenmachine en blend tot de bosbessen gemalen zijn maar nog niet aan elkaar plakken.
Dat is precies wat ik deed voor deze rood fruit crumble. Ooh verlang je ook zo naar de zomer? En al het lekkere fruit dat dit seizoen ons te bieden heeft? Het aanbod van het huidige seizoensfruit is met – appels en peren – karig en voldoet niet aan variatie.
Haal de zomer in huis met diepvries zomerfruit. Euh, ik hoor je denken, is dat wel .
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.