maandag 4 december 2017

Ckc zoetermeer agenda

Evenementen, voorstellingen, optredens enzovoorts. Bekijk wat er nog meer op de agenda staat! Klik onderaan op het activiteiten programma en meld je aan! FEESTWEEK - februari. De verbouwing is voorbij!


Ckc zoetermeer agenda

Het CKC heeft een aanbod voor iedereen in en rondom Zoetermeer , zowel voor de vrije tijd als voor primair onderwijs. Van muziek tot digitale fotografie, van musical tot dans. Cultuureducatie met kwaliteit. CKC voor Primair Onderwijs.


Maak kennis met muziek, dans, musical, theater of beeldende kunst! Zij nam het initiatief voor een bijzonder project met klassieke muziek en ouderen. In dit interview vertelt ze onder andere over de verschillende kanten van dit project.


Ckc zoetermeer agenda

Vertel eens iets over jezelf? Wat voor zanglessen volg je, voornamelijk ook . Centrum voor de Kunsten Eindhoven. CKC peuter,dreumes dansactiviteiten volgen. Dans peuter kleuter kinderen Zoetermeer.


Dansles op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen,Paletwelzijn. Druk f voor volledig scherm. Op zondag februari aanstaande geeft het koor een winterconcert in het theater van CKC in Zoetermeer. Toegangskaartje kost € Aanvang 14:uur.


Ckc zoetermeer agenda

Deuren open vanaf 14:uur. Anders aan de zaal op de dag van uitvoering. Zoetermeer - Muziekdocent Bart de Jong en gastouder Shirley de Jong kwamen twee jaar geleden op het idee om kunst, cultuur en met name muziek te combineren met naschoolse opvang.


Na de kerstvakantie openen zij BSO Musica in het pand van CKC Zoetermeer. Het motto van BSO Musica: rust, . Het is dan meteen mogelijk om je weer aan te melden voor het nieuw jaar. Zet daarnaast zaterdag juni alvast in je agenda , want dan is de Open Dag.


Ckc zoetermeer agenda

Informatie over CKC Zoetermeer. CKC Zoetermeer is een theater waar ruimte is voor muziek, dans en beeldende kunst voor iedereen. Neemt u voor de agenda van de komende weken eens een kijkje op de website van CKC Zoetermeer. U kunt natuurlijk voor meer informatie en de mogelijkheden ook altijd telefonisch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.