maandag 4 december 2017

Pizza lier

Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste pizza restaurants in Lier en zoek op prijs, locatie en meer. Kies Eerst Uw Favoriete Bodem. Online bestellen is mogelijk! U kunt ook met iDEAL of creditcard betalen!


Minestrone (tomatengroentensoep) 20. Lekker uit eten in Lier ?

Lees recensies en reserveer direct! Vind restaurantbeoordelingen, menu, prijzen en openingsuren voor dit restaurant op TheFork. Pizza Lier , Michiel Adriaensz. De meest volledige site met ruim 66.


Ovenwarm aan huis geleverd volgens de regels van de kunst. Specialiteiten: thuislevering. Voeg toe aan mijn favorieten.


Heb jij kort geleden een maaltijd van dit bedrijf besteld en wil je deze ervaring graag delen met anderen? Vul dan meteen even het eenvoudige .

Deze winkel is geplaatst in de categorie Pizzeria. See traveller reviews, candid photos, and great deals for Lier , Belgium, at TripAdvisor. Ook diegenen die meer uitgebreid willen tafelen komen hier zeker aan hun trekken. Er is een uitmuntende voorgerechtenkaart, vleeskaart, viskaart en dessertenkaart.


Personeel is Italiaans alsook de kok. Ontvang nu gratis franchise informatie! Meestal bestel ik hier online. Maar vandaag is het de eerste keer dat ik de zaak binnen ga.


Het is de oplossing voor de binnenstad. Met honger van tafel gaan is hier geen optie! Een stukje Italië in het hartje van Lier.


Selecteer een vestiging of vul uw postcode in om bedrijfsinformatie van een vestiging te . Met pushberichten bent u als eerste op de hoogte van speciale acties, . Dungelhoeffsite - Stadkantoor Lier (595m). Voor afhalen worden de klanten eerst telefonisch gecontacteer als de klant onbereikbaar is dan wordt de bestelling niet verwerkt. Egyptische Salade alle groenten in kleine .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.