maandag 29 januari 2018

Poedercoating

Poedercoating

Poederlakken, ook wel poedercoaten of poederverven genoem is een elektrostatisch verfproces waarbij met perslucht, negatief geladen poeder op een geaard werkstuk verstoven wordt. Hierdoor blijft het poeder tijdelijk plakken, waarna het in een oven gesmolten of uitgemoffeld wordt. Polindus-poedercoaten-galvaniseren-32. Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding.


Poedercoating

Poedercoaten is het aanbrengen van een coating(verf) in poedervorm. Geen water of oplosmiddel is nodig om de verf aan te brengen. Hierdoor is deze vorm van coaten duurzaam en kwalitatief gecontroleerd goed. Poedercoating wordt met lucht gemengd en elektrostatisch aangebracht.


Doordat tijdens het spuiten de . Staal, verzinkt staal, aluminium en zelfs RVS hebben het in ons klimaat niet gemakkelijk. Zon, regen en wind werken corrosie in de hand. Door deze metalen van een beschermende coating te voorzien wordt de levensduur aanzienlijk verlengd en zien ze er bovendien fraai uit. Lees alles over poedercoaten en de voordelen van poedercoatings op de website. Bekende voorbeelden van thermoplastische poeders zijn polyvinylchloride,.


Poedercoating

PVC , polyetheen, PE en nylon of polyamide, PA. Evenals in een gedroogde verflaag treft men in een poedercoating twee hoofd- bestanddelen aan, namelijk: - het bindmiddel. Er bestaan ook niet-gepigmenteerde poedercoatings ,. De mogelijkheden in poedersoorten zijn groot, RAL kleuren, speciale . Poedercoat Beverwijk is een jong bedrijf, met een schat aan ervaring.


Onze kracht is snel en adequaat reageren, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Om stalen en aluminium materialen te beschermen tegen invloeden van buitenaf is poedercoaten een goede oplossing. Welkom bij Geerlox Poeder Coatings B. Uw product – staal, verzinkt staal, aluminium of rvs - krijgt . De BOZ Group beschikt reeds jaar over een moderne poedercoatinstallatie. Met deze installatie kan zowel manueel alsook met behulp van robots worden gepoedercoat.


Voor enkelstuks beschikken wij over een kleine handcabine. Wij beschikken over een uitgebreid scala aan meetapparatuur, zelfs één . We bieden niet alleen een uitgebreide product lijn, van relatief eenvoudige handmatige systemen tot uitgebreide, programmeerbare, automatische systemen, maar we bieden ook expertise . Weers-, milieu- en chemische invloeden bepalen de levensduur van een deklaag. Om het product esthetisch optimaal te houden zal er regelmatig gereinigd moeten worden. Tijdens de bouwfase zijn er vele stoffen die de coatinglaag kunnen aantasten.


Specie, cementwater, kleefstoffen en dergelijke moeten direct worden . Qualicoat Qualisteelcoat. Meer informatie over poedercoaten. Een goede ondergrond voor poedercoating is zinkfosfateren of kataforeselakken (KTL). Zowel vanuit Noord-Holland als het midden van het land zijn wij uitstekend te bereiken.


Poedercoating

De poeder wordt bereid uit droge vaste. Door onze eigen straalinrichting en moffeloven .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.