maandag 5 februari 2018

Bloembak beton

Ze beschikken over een veelzijdige uitstraling en zijn bijzonder duurzaam. Wij leveren mooie bloembakken en plantenbakken van natuursteen en beton , maar ook bloembakken van hout, EPS (piepschuim), polymeerbeton, etc. Onze bloembakken zijn geschikt voor allerlei soorten planten en bomen, zijn vorstbestendig en hebben een goede afwatering, waardoor barsten voorkomen wordt.


Vele aanbiedingen bij bol. Koop of Verkoop bloembak beton op Marktplaats.

Betonnen Plantenbakken koop je eenvoudig online bij bol. Bloembak beton rond antraciet 35x28x20cm is een fraaie, ronde bloembak die in vele tuinen past. Dit element kan apart worden gebruikt, maar ook in opgestapelde vorm, waardoor er een afscheidingsmuurtje ontstaat tot ieder gewenste hoogte. De ronde vorm zorgt ervoor dat de bloembak in iedere positie kan worden . In combinatie met planten en bloemen in deze bakken ontstaat er een kleurrijk . We hebben klassieke bloempotten en moderne plantenbakken uit hout, beton en kunststof.


Ron vierkant of rechthoekig met een trellis?

Tip: wie op zoek is naar een hippe pot of bak moet zeker eens een kijkje nemen in het eigentijdse assortiment van Elho. De bloembakken zijn erg stevig en robuust. Bekijk het aanbod op de pagina. Zie tevens ook alle andere.


Als je groter of kleiner zou willen dan kun je natuurlijk de maten aanpassen. Vandaag bestel morgen in huis. Gratis retour en jaar garantie. Beton Bloembakken Potten Idiaal voor vaste plek in de tuin. Vriest niet kapot, en waait niet om.


Dan moet je beslist de voordelen van betonnen bloembakken ontdekken. Een bloembak van beton is misschien niet meteen de eerste logische keuze, maar tegenwoordig bestaan er uiteenlopende, sfeervolle modellen die in. Hij is eenvoudig te maken en je hebt er weinig voor nodig. Heel budget dus, deze plantenbak van beton. Dat is nergens voor nodig want beton is goedkoop en heel gemakkelijk om mee te werken.


Je hebt eigenlijk alleen een mal nodig om het beton in te kunnen gieten. Met behulp van een oud kastje bouw je heel snel een eigen mal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.