maandag 5 februari 2018

Frozen smoothie maken

Frozen smoothie maken

Deze smoothies kun je het best in een blender maken. Anders dan in een keukenmachine krijgt de smoothie in de blender een veel mooiere, zachte consistentie. En experimenteer vooral met verschillende soorten fruit of fruitmengsels.


Frozen smoothie maken

Frambozen zijn erg lekker, en je kunt ze eventueel in dit recept gebruiken, maar . Nu heb ik wat minder tijd om uitgebreid een smoothie te maken dus wil ik het simpel houden. Op internet gelezen dat bevroren fruit lekker en snel is. Dus ik een smoothie geprobeerd te maken met melk en bevroren bosbessen en frambozen (uit een doosje van de Appie). Tip: gebruik eens fruit uit de diepvries. Het is niet alleen makkelijk (want je kunt het altijd in huis hebben) maar je . Fruitsap of concentraat (wat voor smaak dan ook) kan je smoothie wat gevarieerder maken als je maar één of twee soorten fruit hebt om mee te werken (wees voorzichtig - als je smoothies als onderdeel van je dieet drinkt zijn suikerrijke fruitsappen geen goed idee).


Smoothies zijn lekker, fris en super gezond. Het leuke aan smoothie recepten is dat je heel veel verschillende variaties kunt maken. Je kan je favoriete fruit toevoegen of zaden en zelfs groente voor een groene smoothie. Het is altijd slim om een vloeistof toe te voegen zoals . Een smoothie met laagjes vind ik altijd leuk. Ik heb eigenlijk altijd bevroren fruit in mijn vriezer.


Een grote zak met bevroren roodfruit en daarnaast vries ik ook altijd een . Pers ondertussen de perssinaasappels uit. Snijd de bananen in stukjes. Pureer al het fruit , het sinaasappelsap en de yoghurt in een blender of in een hoge kom met een staafmixer. Verdeel de smoothie over hoge glazen. Steek er rietjes in en serveer direct.


Dankzij de zoete, frisse tonen van de aardbei en de banaan, vaak in combinatie met andere fruitsoorten of groenten, krijg je een heerlijk zomers gevoel van deze smoothie ! Heb je nog nooit kunnen genieten van een lekkere aardbei banaan smoothie ? Of wil je thuis de lekkerste aardbei banaan smoothies maken , inclusief . In dit artikel zullen we focussen of heerlijke aardbeien smoothies. Als jij een aardbeien liefhebber bent, kom je met deze lekkere aardbei smoothie recepten al een eind op weg! Beschikbaar tijdens de wintermaanden) 0. Deze ijskoude frambozen smoothie is lekker als dessert of tussendoortje. De bevroren frambozen maken deze milkshake kou en de banaan die er stiekem in gaat geeft deze fruit smoothie wat extra zoets.


Frozen smoothie maken

Dit smoothie recept met frambozen zet je met behulp van een blender in een mum van tijd op tafel. Vaak wordt dit gegeten als een toetje of tussendoortje ter vervanging van een ijsje. Maar je kunt ook hele gezonde frozen yoghurts maken als ontbijt. En dat is echt ontzettend makkelijk. Fris, vernieuwen Hollands en ook heel herkenbaar.


Bij ons geniet je van heerlijke gezonde smoothies , fruitsappen , fruitsalades en Frozen Yogurt. Dat groente en fruit gezond zijn weet je natuurlijk al lang, maar weet je ook hoe je de lekkerste smoothies kunt maken ? Kom langs bij ons om te proeven en investeer in je . Als je een smoothie slim en verantwoord samenstelt, dan is deze supergezond. Doe yoghurt en fruit in een blender en je hebt in een mum van tijd een glas vol vitamines, mineralen, spoorelementen, antioxidanten en fytochemicaliën op tafel staan.


Frozen smoothie maken

We vertellen je alles wat je moet weten om zelf een smakelijke smoothie bowl te maken in een handomdraai. Je kan ook bevroren fruit in stukjes gebruiken (mango, aardbei, perzik) als basis voor een frozen smoothie , met vers fruit in stukjes (banaan, kiwi, zwarte bessen, aalbessen…), muesli . Daarnaast krijg je heerlijke aardbeien smoothie recepten. Je leest verderop in dit artikel waar je op moet letten bij het maken van een smoothie , .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.