dinsdag 20 februari 2018

Bolrooster gamma

Bolrooster gamma

Dit IVC Air-overdrukrooster met diameter van 150mm zorgt voor de luchtafvoer van afzuiginstallaties. Het overdrukrooster is vormgegeven als een bol en gemaakt van rvs. Dit zorgt voor een stijlvolle afwerking van de muur waaraan u het rooster monteert.


Ventilatie is nodig voor een gezond huis. Zorg voor genoeg ventilatieroosters, zeker voor raam en badkamer. Zo zijn er platte ventilatieroosters beschikbaar. Deze roosters worden schoepenroosters genoemd.


Naast schoepenroosters heb je ook een plafondrooster voor het afzuigen van lucht. De meest unieke rooster is misschien wel een bolrooster. Een bolroosters kenmerkt zich door een bolle vorm.


Op zoek naar een ventilatierooster? Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan ventilatieroosters. De IVC Air overdrukrooster bol RVS 150x1mm dient voor de luchtafvoer naar buiten bij afzuigventilaties en ventilatiesystemen. Bekijk hier ons online aanbod.


Het is een rooster met een bolle kap en muggengaas. Productsoort, overdrukrooster rvs bol ø 150mm. Inox opbouw bolrooster 638. Een aangenaam binnenklimaat creëren? Vertrouw op onze oplossingen inzake ventilatie, zonweringen, gevelbekleding en outdoor.


Bolrooster gamma

Toepassing: RWA afvoer woning. Stuur naar een vriend(in). Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst.


Beschikbaarheid Online . Niet afsluitbaar rond ventilatierooster, uitgevoerd in geborsteld RVS. Fraaie vormgeving passend bij vele architectuurstijlen. Rond model, voorzien van een buisaansluiting met stalen klemveren voor eenvoudige en snelle montage ( bevestiging met schroeven is ook mogelijk).


Bolrooster gamma

Binnenzijde voorzien van schoepenpatroon. Enkelwandig RVS Rookkanaal Eenvoudige Regenkap 130mm. COMPAIR FLOW GEVELROOSTER RONDE BUIS KAST KEUKEN.


Doordat deze aan de bovenkant gesloten is heb je geen last van eventuele regeninslag. Met het plaatsen van het bolrooster dien je wel rekening te houden met het kanaal waarin hij geplaatst dient te worden. Koop of Verkoop rvs op Marktplaats. Bolrooster RVS 150mm Grofmazig Gaas Hoge Doorlaat.


Bolrooster gamma

Design bolrooster geborsteld van roestvrij staal RVS 3met schoepen en muggengaas diameter 150mm met ronde aansluiting voor spirobuis of flexibele slang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.