dinsdag 6 februari 2018

Bord en bestek met naam

Het grootste assortiment kinderbestek alles gratis gegraveerd met dag levertijd. Maak het eten nog gezelliger met het leukste kinderbestek met gratis naam of datum ingegraveerd op alle bestekdelen. Een leuk, persoonlijk en vooral tijdloos kado. Kinderbestek met bord en beker? Wij hebben een groot assortiment.


Daarbij word het bestek gratis gegraveerd.

Bestel nu bestek met naam ! Maak het compleet met een mooi besteksetje of een placemat met naam en afbeelding. Je heb een leuk bordje met naam en misschien een mooie afbeelding ontworpen en nu wil je hier eigenlijk wel een compleet servies setje van hebben. Bord en mok met naam een uniek kinderservies.


Vindt het perfecte cadeautje! Laat een 4-delige bestekset graveren. Ook kinderbestek en nijntje en Woezel en Pip bestek! Hoogglans RVS, vaatwasserbestendig.

Door dit mooie cadeau zal het kind vast en zeker met plezier aan tafel zitten en zijn of haar bord leeg eten! Dieren mogen eigenlijk niet op tafel maar voor poes, konijn, hond en eend op dit delig kinderbestek , bord en beker maken we maar al te graag een uitzondering. Dierenvriendjes worden met dit serviesje maar al te graag groot. Wij graveren gratis een naam of datum op de achterzijde van de lepel, vork en kleine lepel.


Kies nog voor een zelf ontworpen bord en je bent voorzien van een echt uniek eetservies! Deze bestekset is ook super leuk om weg te geven! Door de luxe geschenkdoos die je hierbij krijgt, is dit bestek met naam een uniek cadeau dat ook nog eens super makkelijk op te bergen is! Van deze merken vind je op deze pagina verschillende eetsetjes, borden en bakjes.


Een eetsetje bestaat vaak uit een bordje, bakje en vork en lepel. Dit kinderbestek kan aan de achterzijde van de lepels en vork gegraveerd worden, bijvoorbeeld met de naam en geboortedatum van het kind. U kunt de gravering aangeven bij de . Bekijk hier de allerleukste bestekjes en bordjes voor je kindje. Ook perfect als kraamcadeau! Een grote voorraad spaarpotten, bestek sets, rammelaars en haar- en tandendoosjes.


Spaarpotten in diverse maten en . Naam wordt gratis ingegraveerd. Serviesgoed is de verzamelnaam voor alle eetgerei, uitgezonderd het bestek , dat van porselein, aardewerk of een ander materiaal is gemaakt. Borden en bekers tellen onder het serviesgoe de glazen daarentegen niet.

Serviesgoed werd in het verleden gemaakt van bijvoorbeeld hout, metaal, glas of steen. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Het 4-delige kinderbestek bestaat uit een vork, mes en twee lepels. Artikel tot (van de artikelen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.