woensdag 28 februari 2018

Borrelhapjes bestellen

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment vlees, vis en vegetarische hapjes vanuit keukens bereid in NL. Borrelhapjes bestellen in Amsterdam? Op je werk, aan huis of andere locatie?


Van de bovenste plank bezorgd overal in Amsterdam voor elke gelegenheid! Dan zijn wij de partij die u zoekt!

En het makkelijke is dat u dit gewoon online kunt bestellen. Heeft u een feestje te vieren? Hapzekidee Catering levert borrelhapjes voor elk budget. Van hapjes voor uw verjaardag tot de verzorging van uw bruiloft of bedrijfsfeest.


Met onze hapjes kiest u voor vakmanschap, ambachtelijkheid en een luxe uitstraling! Alle borrelgarnituren worden koud uitgeleverd. De aantallen en de inhoud staan bij de schalen vermeld.

Genoemde prijzen zijn afhaalprijzen. Verwen uw gasten met onze prachtige opgemaakte luxe koude hapjes. Ideaal te gebruiken als fingerfood. Voor de echte garnalenliefhebbers hebben wij de Dim . U kunt bij ons ook terecht voor uitgebreide Spaanse koude tapasschotels en warme tapashapjes.


Op locatie bezorgd in heel Nederland. Dan is het een heel karwei om zelf lekkere en creatieve of luxe hapjes te maken. Zelf hapjes maken kan zelfs heel er duur worden als u er iets bijzonders van wilt maken. Een goede cateraar is gespecialiseerd in het bereiden van prachtige hapjes. Natuurlijk leveren we alleen hapjes die . Simpele borrelhapjes of exclusieve bittergarnituren ook online te bestellen.


Wilt u goedkope hapjes bestellen ? Bestel en kom ophalen of laat bezorgen wanneer het jou uitkomt! Ontdek de borrelhapjes volgens HiP. Kunt u geen gezouten pinda meer zien?

Vervang de traditionele borrelnootjes voor de borrel oplossingen van HiP. De liefde van uw gasten gaat tenslotte door de maag. Kies hieronder een oplossing voor de borrel van uw keuze.


Direct on-line bestellen makkelijk, goedkoop en snel. Bekijk online ons assortiment aan kleine hapjes , warme hapjes , beenham, saté, vlees- of kaasplankjes en borrelhapjes en bestel waar gewenst direct online! Ons aanbod aan catering hapjes is zeer gevarieerd. Wij leveren de gesorteerde hapjes standaard met authentieke eikenhouten borrelplanken.


Dit is ons handelsmerk, en de presentatie van de borrelhapjes aan de gasten staat als een huis. Je kunt verschillende borrelplanken met gesorteerde hapjes bestellen. Geleverd op trendy schalen en gekoeld.


Van eenvoudige borrelhapjes tot luxe borrelhapjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.