woensdag 28 februari 2018

Bosch koel vriescombinatie handleiding

Bosch koel vriescombinatie handleiding

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Bosch KDN46VI20N Koel - vries combinatie. Hier vind je met jouw E-nummer eenvoudig de juiste handleiding voor jouw apparaat.


Bosch koel vriescombinatie handleiding

Mijn gebruiksaanwijzing ben ik kwijt. Met name is voor mij belangrijk hoe de temperatuur in te stellen is. Geeft iets aan dat geaard moet worden, ter voorkoming van elektrische schokken.


WAARSCHUWINGEN Sluit nooit meerdere apparaten op hetzelfde stopcontactaan. Daardoor kan de stekker beschadigd raken, wat kan leiden tot . Alle koel - vriescombinaties bekijken. BOSCH KDV VW 3 Koelkast met diepvriezer.


Bosch koel vriescombinatie handleiding

Let op dat u het koelcircuit niet beschadigt. Het koelmiddel isobutaan (R600a) bevindt zich in het koelcircuit van het apparaat, dit is een natuurlijk gas dat weliswaar milieuvrien- delijk is, maar ook uiterst ontvlambaar. Controleer of de onderdelen van het koelcir- cuit tijdens transport en installatie van het ap- paraat niet . Ik heb een vraag over de temperatuur in de koelkast en ik kom er niet uit met handleiding en op internet.


Ik hoop dat ik daarom deze vraag hier mag stellen. Toen ze hem geleverd hebben stond het koelkastgedeelte op maar ik vind . Let erop dat de leidingen van het koel circuit bij het transport of de installatie niet beschadigd worden. Koelmiddel dat naar buiten spuit kan vlam vatten of tot oogletsel leiden.


Open vuur of andere ontstekings bronnen uit de buurt . De koel - vriescombinatie heeft op elk niveau een luchtopening, waar koude lucht uitkomt. De middelste van de plateaus is. Gebruik geen mechanische apparaten of andere middelen om het ontdooiproces te versnellen dan wat door de fabrikant is aanbevolen. RB29HSR2DWW handleiding ( 1MB) . Beschadig het koelcircuit.


Het koelgedeelte heeft een royale inhoud van 1liter en is voorzien van legplateaus van veiligheidsglas waarvan in hoogte verstelbaar. Verder met royale MultiBox een transparante lade met . Sommige kleine defecten kun je gemakkelijk zelf oplossen. Wij geven tips en advies over kleine reparaties.


Bosch koel vriescombinatie handleiding

Reinig het apparaat grondig, vooral de binnenkant. De gebruiksaanwijzing is voor de gebruiker bestemd en geeft een beschrijving van het juiste en veilige gebruik van de koelkast. Lenoir Geurdoos Duo (Taal handleiding : Engels).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.