woensdag 21 februari 2018

Bosch logixx 8 gebruiksaanwijzing

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Het bekijken en downloaden van deze Wasmachine handleiding is geheel gratis. Gebruiksaanwijzing en plaatsingshandleiding. Voorzichtig drogen kiezen.


Bosch Logixx VarioPerfect handleiding.

Signaal in- of uitschakelen. Drooggraad stelt het droogdoel bij. Bedieningspaneel en display. Hij gaf gisteren code faan. In de gebruiksaanwijzing staat dat de afvoer dan verstopt zit.


Ik heb via het slangetje. Onze klantenservice is vandaag vanaf 08.

HandleidingKwijt is dé site voor het vinden van een handleiding , gebruiksaanwijzing of bouwtekening. Dan gaan we gratis voor u op zoek! De wasmachine is namelijk voorzien van automatische dosering van wasmiddel, een vlekkenautomaat met verschillende soorten vlekbehandelingen en een SpeedPerfect-knop waarmee je het . De waterstop is in werking getreden, waarschijnlijk door een lekkage.


Dit kan duiden op water in de bodemplaat, wegens ondichtheid van het apparaat. Vorige week is mijn nieuwe wasmachine afgeleverd. Helemaal blij mee want met vier kinderen en geen wasmachine is echt geen doen.


Paar wasjes meegedraaid. Alles werkte prima maar net toen ik vandaag een tweede was wou gaan doen, kwam er een storingsmelding. Het gaat om de melding F57. Alle machines worden verkocht met maanden garantie, en. Wij kunnen bij u thuis komen . To find the correct user manual, just enter the part number of your tool (it is indicated on the nameplate).


LOGIXX Washer pdf manual. Dan ontvangt u hier kosteloos jaar motorgarantie op.

Bij een servicebezoek dient u dit certificaat samen met een kopie van de aankoopnota . Werkt dit niet, raadpleeg dan voor het uitschakelen van het kinderslot van uw type wasmachine de gebruiksaanwijzing. De motor is gemaakt door een monteur. Volgens de gebruiksaanwijzing betekent dat Motor defect. Echter de wasmachine blijft code Fgeven!


Heeft iemand een oplossing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.