maandag 19 februari 2018

Cappuccino kopjes horeca

Koop online de beste merken! Is het hoog tijd om uw voorraad koffiekopjes te vernieuwen of aan te vullen? VEGA horeca groothandel heeft een breed assortiment koffiekopjes.


Leverbaar in verschillende inhoudsmaten en kleuren. Zoekt u specifiek espresso kopjes , cappuccino kopjes of een mok of beker, ook hiervoor bent u bij VEGA aan .

Er gaat niets boven een heerlijk kopje koffie of thee. Koffie en thee wordt op ieder moment van de dag en het gehele jaar door gedronken. Bij het ontbijt en de lunch of tussendoor.


Tegenwoordig zijn er veel verschillende koffiespecialiteiten zoals espresso, cappuccino en latte macchiato. Assortiment koffiekopjes in fraai en duurzaam porselein. Perfect voor het serveren van de lekkerste verse koffiesoorten.


Tevens espressoglaasjes . Horeca artikelen zoals een Olympia cappuccino kop wit 34cl?

Laagste prijsgarantie en snelle leveringen. In deze lijn vindt u in twee kleuren servies. Neem bijvoorbeeld de zandkleurige Lungo kop in combinatie met zandkleurige schotel. Heeft u liever wit servies? Kijk dan naar de witte D. Lees hier alles over onze koffiemachines voor de horeca.


Omschrijving:- Budget line cappuccino kopjes - Kleur: wit - Materiaal: porselein - Oven, magnetron en vaatwasmachine bestendig - Geleverd per stuks - Inhoud. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering artikelen tegen fantastische prijzen. Partij koffie, espresso, cappuccino kopjes horeca laurentis koffie kopjes en schoteltjes gekleurd koffie schoteltjes gekleurd koffie kopjes wit koffie schoteltjes wit cappuccino kop. Nu in de aanbieding van € 6voor € 299! Palmer Colors is een reeks gekleurde koffiekoppen, cappuccino koppen en bekers voor niet al teveel geld.


De koppen zijn redelijk dik en houden de warmte dus goed vast. Helemaal onderaan de pagina vindt u de ivoorkleurige koppen en schotels met de naam Palmer Robusta. Op deze pagina vindt u alle koffiekoppen en cappuccinokoppen van Dudson Classic voor de horeca. Het strakke design en de neutrale kleur past in elk bedrijf of de.


Laat koffiekopjes bedrukken bij Drukwerkdeal.

De kopjes worden al vanaf stuks bedrukt en zijn gemaakt van krasvast en vaatwasserbestendig porselein. Olympia Kiln cappuccinokopjes blauw 34clPrachtig vormgegeven, zandsteenkleurige cappuccinokopjes uit het Olympia Kiln assortiment. Elke kop heeft een met de hand afgewerkte rand die een.


Cappuccino kopjes , diam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.