maandag 26 februari 2018

Ckc zoetermeer contact

Voor iedereen in Zoetermeer ! Ben je in het bezit van de ZoetermeerPas ? Hiermee ontvang je korting die kan. Openingstijden: maandag . We gaan je hier zo goed mogelijk op de hoogte houden van alles wat met de verbouwing te maken heeft. Zodat je precies weet wat je wanneer kan verwachten.

En daarnaast wordt er natuurlijk alles aan gedaan om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Maar een verbouwing zal altijd tot ongemakken gaan . Speciaal voor degenen die een orkestinstrument spelen gaan we het CKC Orkest oprichten. Het orkest is bedoeld voor volwassenen (18) die het beginnersstadium voorbij zijn en toe zijn aan hun eerste ervaringen in een orkest.


Of voor instrumentalisten die hun instrument weer opgepakt hebben en weer willen samen . Je zoon of dochter, of jijzelf, wil een instrument spelen, maar je bent er nog niet zo zeker van of dit enthousiasme ook lang aanhoudt. Wellicht de overweging waard om eerst gebruik te maken van een huurinstrument? Photography - bestaande uit Richard Brouwer en Ellen Houtman - is bij het CKC verantwoordelijk voor de cursussen fotografie en photoshop.


Als je fotografeert, dan wil je goede,.

Dat alles in een goed geoutilleerde accommodatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Annalee Duppen is al meer dan jaar dansdocent. Ze geeft les in verschillende steden en ontwikkelt dansprojecten voor de gemeente Zoetermeer.


DOELSTELLING De stichting Vrienden . De contactgegevens van het CKC vind je hier en die van onze Partners via het Partner overzicht. Alle activiteiten die worden vermeld op onze website vinden plaats in het gebouw van het CKC. De knipkaart is het hele seizoen geldig.


Geen vaste dagen en tijden. Gebruik de knipkaart alleen wanneer het jou uitkomt! Wil je weten of een knipkaart wat voor jou is? Het is mogelijk om de knipkaart in termijnen te betalen.


Neem contact met ons op. Het aantal betalingstermijnen is afhankelijk van moment van aanmelding .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.