donderdag 22 februari 2018

Computercursus senioren rotterdam

U kunt bij ASROM terecht voor privé computercursussen (maatwerk), klassikaal en open inschrijving. U bepaalt wat, waar, wanneer en hoe. Het gebruik van computers wordt steeds algemener en vaak wordt het als normaal verondersteld. Er zijn echter veel mensen die graag meer willen leren over het . De Leercentra bieden kleinschalige en betaalbare cursussen en workshops. De vrijwillige docenten zijn zelf ook senior.


Computercursus senioren rotterdam

Van Windows tot Mac, allerlei cursussen bieden wij aan. Kunt u nog niet met een computer werken en wilt u dit graag leren? Meldt u zich dan aan voor een computercursus ! Cursussen voor computer, internet en sociale media. Goede en betaalbare cursussen voor iedereen.


De computer en het internet zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Steeds meer zaken kunt en moet u regelen via het internet. Denk daarbij aan het regelen van een DigiD of het aanvragen van een kwijtschelding.


Computercursus senioren rotterdam

Rotterdamse Volksuniversiteit. Om u daarmee op weg te helpen biedt DOCK handige computertrainingen en inlooppunten waar u met . Ook voor UWV kansberoep trajecten, UWV voucher, typecursus en cursus Wordpress. Compu Act Opleidingen is gespecialiseerd in flexibele en praktijkgerichte Office, Adobe en Autodesk cursussen voor zowel particulieren als bedrijven. Op deze pagina informeren wij u over. SamenOnline: computercursus voor senioren.


Humanitas is continu be-. In het Samen online project geven jongeren computerles aan een groepje ouderen. Doel is de generatiekloof te verkleinen. Tegenwoordig gaat alles met de computer.


De docenten zijn senioren vrijwilligers. Individuele) computerles. Voor diverse activiteiten als koersbal, bridge, computercursussen , beter bewegen voor ouderen, hulp. Overal in Nederland kun je cursussen volgen of naar een inloopspreekuur gaan. De beste aanbieders staan in onze database.


Seniorenraad Albrandswaard. Hier krijg je persoonlijke begeleiding. De trainer heeft tijd voor jouw vragen. En je gaat direct aan de slag.


Computercursus senioren rotterdam

Je kunt met de basisvaardigheden van internet en computers aan de . Druk: De Nieuwe Grafische,. NIEUWS-PUNT is een uitgave van. Pluspunt, expertisecentrum voor senioren en participatie.


Deze Excel cursus duurt ochtend. Computerlessen voor senioren in Etten-Leur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.