dinsdag 20 februari 2018

Lederen schort bbq

Stoere leren BBQ schorten , luxe kookschorten en ambachtelijke werkschorten met gratis naam. Topkwaliteit en vakmanschap. Handgemaakt in Nederland.


Prachtig unisex leren schort in de kleur Brown, afgezet met zwarte details. Echte thuischefs kunnen niet zonder een stoer en degelijk rundlederen schort.

Het houdt je kleren schoon tijdens het koken en beschermt tegen hitte en vetspetters. Deze schorten zijn gemaa. Vele aanbiedingen bij bol. Originele, klassieke, stoere rundslederen bbq - schort in de kleur bruin. Omdraaien die Hamburgers!


Bestel nu je Lederen schorten bij online slagerij BeefSteak. Vandaag bestel direct verzonden in heel Nederland.

Gratis bezorging vanaf euro. Nieuw Ophalen of Verzenden. Stoere echt rundslederen schort met verstelbare tuiglederen riemen. Een schort voor de kook- en barbecueliefhebber.


Het schort heeft een handige lus van tuigleder waarin een theedoek gehangen kan worden. Midden op het schort zit een handig opbergvak. De tuiglederen riemen zijn verstelbaar. De leren schorten van WITLOFT zijn gemaakt van hoogwaardig leer.


De lederen schort is volledig met de hand bewerkt en bestaat uit twee stukken leder die aan elkaar zijn verbonden door middel van een lederen band. De lederen banden die bevestigd zijn aan de schort zijn gesneden uit de hals van de rund. Vervolgens met de hand geschuur gepolijst en gebrushed.


Ontstaan vanuit een passie voor koken en BBQ -en. Bestel jouw leren schort vandaag nog en wordt een échte Grillmaster! Sommige producten zijn zo mooi of bijzonder dat ze extra aandacht verdienen.


Elke week wordt door de fonQ redactie een product verkozen tot fonQy favorite.

Leren schorten van Witloft. Benieuwd naar de andere fonQy favorites? Patton Lederen BBQ schort Grill Chef. Dit zeggen onze partner verkopers over de Esbeco Lederen BBQ Schort.


Onze partner verkoper heeft deze tekst toegevoegd. Indien het een vertaling is, kan dit een automatische vertaling zijn. Het is ook mogelijk dat er nog geen tekst beschikbaar is.


Een prachtige echt lederen schort , voor u met de hand gemaakt in Nederlan perfecte bescherming tegen hitte en spetters bij het barbecueën. Ik verkoop een prachtige Cameleon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.