vrijdag 16 februari 2018

Marktplaats koelkast groningen

Marktplaats koelkast groningen

Koop of Verkoop koelkast groningen op Marktplaats. Vind koelkast groningen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind groningen koelkast op Marktplaats. De koelkast is gebruikt.


Marktplaats koelkast groningen

We hebben hem overgenomen maar gaan toch voor een nieuwe. Dus voor een leuk prijsje af te halen! Rvs mini koelkast opzet koelkast type hr2breedte (mm) 6diepte (mm) 5hoogte (mm) 8afm. Inwendig bxdxh(mm) 510x485x6spanning.


Vermogen(kw) 1koelmiddel r 1a temp. Netto (ltr) 1type koeling statisch met ventilator afsluitbaar ja deur. Alle plaatsingen zoals gebruikte inbouw, vrijstaand of onderbouw koelkasten. Gebruikte modellen zoals Koelvriescombinatie, Tafelmodel, Kastmodel en . Groningse minima kunnen voortaan op kosten van de gemeente weer een nieuwe televisie, kooktoestel of koelkast kopen om een kapot exemplaar te vervangen.


Marktplaats koelkast groningen

Een motie van deze partijen om Marktplaats in te zetten om het aanbod van televisies te vergroten haalde geen meerderheid in de raad. Used Products Groningen betaalt direct contant geld voor uw producten. Wisselend assortiment met scherpe prijzen!


Gratis Aangeboden te koop, gevraagd en aangeboden op Koopplein. Nederlan de gratis marktplaats. HOBBY DE lUXE EASY 4SF. ZIE WEBSITE MEER DAN 1CARAVANS.


Marktplaats koelkast groningen

Breng apparaten die het nog doen naar de kringloopwinkel of verkoop ze via Marktplaats. Neem je oude apparaat mee naar de winkel als je een nieuwe gaat kopen (bijvoorbeeld een broodrooster of waterkoker), of laat het meenemen als het nieuwe apparaat bij je thuis wordt gebracht (wasmachine, koelkast , televisie). Haha, ik heb mijn koelkast gratis af te halen op marktplaats staan. Het ding is jaar oud en gezien ik ga verhuizen en in mijn nieuwe huis al een koelkast staat hoop ik iemand er blij mee te kunnen dragen (dan hoef ik hem lekker zelf niet de trap af te tillen :P ). Grote Amerikaanse koelkast. Compressor is defect en daarom werkt het niet meer.


Ziet er nog supergoed uit. Maar ook worden geruild. Hier wordt geen gescheld of gevloek toegelaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.