vrijdag 16 februari 2018

Metaalbewerking noord holland

Alle bedrijven uit de metaalbranche worden hier vermeld met hun specialisme. U bent aan het juiste adres wanneer u opzoek bent naar een professionele metaalbewerker. Maar ook daarbuiten zijn wij u graag van dienst met metaaltechniek.


Van staalconstructies tot het ponsen van metaal , van het . Voor de verwerking van staal, aluminium en roestvrij staal, cortenstaal, staalconstructies en las- en smeedwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Denk aan machineframes, hekwerken, .

Allround metaalbewerking van staal, roestvast staal (rvs), aluminium en cortenstaal. Daarnaast ontwikkelen en fabriceren wij metaalwaren in vele afmetingen en materialen. Naast een metaalbewerking vind je ook autobedrijf, machine onderhoud en reparatie, machines, agrarische machines, bouw.


Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Van MBO tot HBO niveau, bij kleine én grote bedrijven. Dat betekent voor jou: maximale afwisseling en zekerheid.


Onze recruiters helpen . Voor verschillende werkgevers zijn wij continu op zoek naar geschikte kandidaten voor uiteenlopende vacatures.

Men richt zich op kleine series, maar ook grotere werkstukken (tot KG) Bij het bedrijf werken naast het eigenaarsechtpaar medewerkers. De grootste afnemer neemt van de omzet voor zijn rekening. Opdrachtgevers onder meer technische diensten van grote bedrijven, . Bijna overal waar je kijkt zie je dingen van metaal.


Metalen onderdelen worden door vakmensen van metaalbedrijven gemaakt. Deze vakmensen hebben verschillende functies. Daarnaast zijn wij ook actief in de milieutechniek: het vervaardigen, monteren . Bent u op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf dat gespecialiseerd gereedschap produceert?


Roest is het roodbruine materiaal dat ontstaat wanneer ijzer reageert met zuurstof in de aanwezigheid van water. Het is een mengeling van ijzeroxide en hydroxylgroepen. Roesten is de veelgebruikte term voor een vorm van corrosie van ijzerhoudende materialen zoals staal.


Recycling oud metaal - Wij dragen zorg voor een milieuverantwoorde verwerking van recyclebare producten en goederen. Doorlopend op zoek naar: (Onderhouds)Monteur technische dienst Zoek jij een uitdagende job op projectbasis? Noord - Holland zijn nu op Monsterboard.


Laat jij technische omgevingen binnen een machinepark of productielijn optimaal functioneren? En staat de titel Monteur .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.