woensdag 7 februari 2018

Perla koffie prijs

Perla koffie prijs

Ontdek een wereld aan smaak met onze nieuwe melanges. Gemakkelijk besteld op ah. AH perla koffiepads mocca. Lungo Ethiopië capsules. Espresso Colombia capsules.


Perla koffie prijs

Volle espresso met romig mondgevoel. Prettige bitters en zachte tonen van chocolade en kruiden. Deze koffie is UTZ- gecertificeerd. UTZ-gecertificeerde boeren produceren hun koffie met respect voor mens en planeet. Wil je weten waar deze koffie precies vandaan komt, kijk dan op perla.


Verpakt onder beschermende atmosfeer. Koffie en klimaat Terwijl de vraag sterk stijgt, bedreigt klimaatverandering de koffieplant , vooral de verfijnde arabica-soort, en daarmee de inkomstenbron van miljoenen kleine boeren. Een keurmerkstickertje minder in de supermarkt. Keurmerkenfusie UTZ en Rainforest Alliance, twee grote . Het hele koffieassortiment heeft nieuwe verpakkingen gekregen, die je gemakkelijk herkent aan ons nieuwe logo. Ook de naam van onze luxelijn is veranderd.


Perla koffie prijs

Ah koffie perla snelfiltermaling pak 5gram. Wegens aanschaf bonen koffieapparaat. Prijs : €(stuks). Spaar 2spaarpunten bij elkaar op de speciale koffiespaarkaart en krijg daarvoor euro contante korting.


Onze koffie komt van boeren die aangesloten . In plaats van op prijs (die immers fluctueerde naargelang het aanbod op de markt), werd de koffie nu gepositioneerd op smaaktype, wat herkenbaar was aan de verpakking. Omdat koffie een ambacht is. Daar werken onze vakmensen met veel zorg en plezier aan. Voor de vers gebrande en.


Perla koffie prijs

Met de campagne onderstreept de supermarktketen de balans tussen haar sterke kanten en de gevraagde prijs. Zo reizen we voor Perla de hele wereld over om de beste koffiebonen te vinden en zijn ze altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en smaken. Op alle Perla koffie geldt deze week: 2e halve prijs ! XL winkels een op = op dus waarschijnlijk komt er binnenkort een redesign uit van de verpakkingen, net zoals recent met de excellent koffiebonen. Laatstgenoemde mededeling is deels geplaatst over de afbeelding van zes op een rij staande verpakkingen koffie.


De eerste twee verpakkingen in de rij betreffen de bovengenoemde bekroonde koffiepads, waarop opnieuw de . Ik krijg regelmatig e-mails die overduidelijk niet aan mij gericht zijn, doch vermakelijk om te lezen en… te delen. Laat dit uw gasten voluit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.