donderdag 8 februari 2018

Smoothie amandelmelk avocado

Deze romige avocado banaan amandelmelk smoothie is super lekker als je nog even wilt door dromen. Lekker wollig, als of je nog in je bedje ligt. De shot alfalfa is niet nodig, maar geeft wel een klein beetje extra pit aan de smoothie.


SMOOTHIE : Smoothie van avocado , kiwi en amandelmelk. Anders, Drankje, personen, Hollands. Laatst aangepast: apr.

Maar wist je dat er ook een heleboel voordelen voor je gezondheid verbonden zijn aan het drinken van smoothies met avocado ? De avocado is een unieke en erg gezonde vrucht. Het bevat zeer veel vitaminen, mineralen en gezonde vetten die in geen enkele andere fruitsoort te verkrijgen zijn. Door avocado aan je smoothie toe te voegen verhoog je de voedingswaarde. Vanwege hun zachte structuur en neutrale smaak kun je met . Het recept voor deze smoothie van amandelmelk en avocado (caloriearm) komt uit het boek Fit in van Joe Wicks. Een heerlijke smoothie voor onderweg!


Avocado banaan smoothie om van te smullen. Deze avocado banaan smoothie vult enorm en kan prima als ontbijt gegeten worden.

Een groene smoothie van avocado en spinazie klinkt misschien minder lekker, maar groene smoothies zijn heel erg lekker en super gezond! En haal eventuele pitten uit de dadels en voeg deze ook toe . Deze gezonde groene smoothie met avocado , amandelmelk en basilicum is lekker om de ochtend mee te beginnen en je raakt er lekker vol van. Ingrediënten (voor glazen). How to: Doe alle ingrediënten in de . Voor een energieke start van de dag maak je in een mum van tijd deze heerlijke smoothie van kiwi en avocado.


Voeg toe aan boodschappenlijst. Een gratis lijst om mee te nemen naar de winkel. Bekijk boodschappenlijst . Verse blauwe bessen (bosbessen) gecombineerd met avocado , banaan, amandelmelk en chiazaadjes in een heerlijke, snelle en makkelijke smoothie die vegan, gezond en prachtig van kleur is! Recept voor een avocado banaan smoothie die je een lekkere energie kick in de ochtend geeft.


Snij de avocado doormidden tot aan de pit en draai de twee helften van elkaar. Lepel het vruchtvlees eruit, verwijder de pit en stop het vruchtvlees in de blender. Pel de bananen en stop deze ook in de blender. Mix goed en verdeel de smoothie over twee grote glazen. Deze smoothie is ontzettend romig en vult enorm.


Dit heb je nodig (voor kleine smoothies ):. Snijd de mango en avocado en doe in de blender. Snijd circa centimeter gember in kleine stukjes en doe in de .

Bosbes- avocadosmoothie. Kickstart je dag met een bosbes- avocadosmoothie. Meng bovenstaande ingrediënten in een blender, totdat het een gladde smoothie is. Je kunt eventueel wat extra amandelmelk toevoegen als je de smoothie wat vloeibaarder wilt.


Ga jij ook aan de slag met deze matcha smoothie met avocado en banaan? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Door ingrediënten als banaan, citroen of amandelmelk toe te voegen, proef je de spinazie zelf minder.


Zo heb je een heerlijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.