maandag 26 februari 2018

Pravda vodka 3 liter

Pravda vodka 3 liter

Liter is de variant van de pravda vodka in een bijzondere fles van maar liefst 1. De wodka zelf heeft natuurlijk dezelfde smaak als bij de kleinere variant. Schrijf uw eigen review. Een slijterij van formaat, waar u uw ogen uitkijkt! Naast de bekende merken vind u bij ons ook heel veel specialiteiten! En hebben we iets niet, gaan we voor u op zoek.


Pravda vodka 3 liter

Een winkel vol smaakbeleving, we hebben altijd wel iets lekkers op de proeftafel. Het wordt geproduceerd in het hart van de vodka-regio, de Poolse Karpaten in het district Bielsko-Biala, in het zuiden van Polen. De premium vodka wordt in kleine batches onder toezicht. Pravda Vodka Liter GROTE FLES Prijs aanbieding 230.


Region: Silasia nearby the Carpathians. Classification: Premium Vodka. Characteristics: Produced only from the best ingredients: Rye of the region Bielsko-Biala reaped late and the purest spring water from the Carpathians, a guarantee for the . Belvedere Vodka liter deze vodka is duidelijk anders dan andere merken. Ontbrekend: pravda Magnum flessen vodka kopen en bestellen bij vodk.


Pravda vodka 3 liter

In cache De magnum fles (Magnum) is eigenlijk een fles met een inh. De fles wordt veel gebruikt voor champagne. Maar vandaag de dag ook voor vodka.


Wij hebben voor u het grootste assortiment magnum flessen vodka.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.