woensdag 7 maart 2018

Bosbessen smoothie met yoghurt

Lekker fris en nog gezond ook. Door melk en yoghurt toe te voegen aan je bosbessen , zorg je ervoor dat deze een goede bron vormt van calcium. Voldoende calciuminname is nodig om je botten sterk en gezond te houden. De meeste vrouwen krijgen bijvoorbeeld niet genoeg . We beginnen de dag met een healthy smoothie met Griekse yoghurt en bosbessen.


Bosbessen smoothie met yoghurt

Blauwe bessen zijn mijn favoriete bessen. Lees hier het recept voor een super lekkere blauwe bessen yoghurt smoothie. Na een zware workout vanmiddag had ik enorme trek in een smoothie.


Superhandig na het sporten omdat het wat koolhydraten door het fruit bevat en eiwitten door de yoghurt en Brinta! Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam! Daarom maakte ik een ontbijt smoothie met blauwe bessen. Ik noem het een ontbijt smoothie omdat er ook havermout doorheen zit.


Zo vult hij net even wat beter dan een smoothie op basis van alleen yoghurt en fruit. Ik heb na het drinken van de smoothie de rest van de ochtend geen honger meer gehad. Ingrediënten Porties: 3. Een lekkere smoothie voor jong en oud. Alles in de blender en mixen.


Sandra Bekkari verrast je elke werkdag met een lekker én gezond gerecht. Vandaag op het menu: blauwebessensmoothie. Wil je het thuis zelf eens maken? Bekijk dan de stap- voor-stap video. Hieronder vind je de ingrediëntenlijst.


Griekse yoghurt maakt de smoothie eiwitrijk en gebroken lijnzaad is een goede bron van vezels. Een superlekkere en frisse smoothie met yoghurt , blauwe bessen (uit het vriesvak), banaan en kaneel. Een fijne manier om wat groente en fruit aan je dag toe te voegen én gewoon lekker makkelijk en comfortabel.


Smoothies zijn the bomb. Deze blauwe bessen smoothie is lekker voor tussendoor maar je kan het ook als ontbijt smoothie drinken. Het kan nog net: genieten van een ijskoude fruitige smoothie , als ontbijt of tussendoortje. Met dit zonnige weer misstaat het niet ;). Dit prachtige exemplaar is binnen no time klaar.


Bosbessen smoothie met yoghurt

Wij zijn dol op heerlijk zoet en sappig zomerfruit en we maken er graag smoothies van! Dit keer is het een echt fruit smoothie recept bomvol fruit: sinaasappels, bosbessen en frambozen. Deze bosbessen smoothie met kokosyoghurt zit boordevol voedingsstoffen die ons een energieke start van de dag geven en ook nog zorgt dat onze huid meer gaat stralen.


Een plantaardige smoothie die wel heel bijzonder wordt door een beetje appelsap. Voeg de ijsblokjes, blauwe bessen en yoghurt in de blender. Mix de ingrediënten totdat de ijsblokjes fijn zijn gemalen en er een romige drank is ontstaan. Voeg naar wens meer yoghurt toe om de smoothie voller van smaak te maken. Deze smoothie is heerlijk als ontbijt of tussendoortje.


Bosbessen smoothie met yoghurt

Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een lekkere frisse smoothie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.